WeCo nieuws juni 2023
weco-1

Weer in volle gang bezig met alle wedstrijden
Nu de competitie voorbij is, met hele mooie resultaten waarvoor felicitaties van de WeCo, gaan we weer over naar de orde van de dag en gaan we vol aan de gang met de begeerde wedstrijden.
 
Gespeelde wedstrijden in de maand mei

 • Groene Hagedis 14 mei.
  De wedstrijd is het startpunt van de groene hagedis competitie waarin velen de eerste ronde spelen. Helaas waren hier veel last minute afmeldingen voor waardoor de tegenstanders opeens niet mee konden doen en zonder starttijd zaten. Volgend jaar zullen we dit dan ook anders gaan aanpakken om dit te voorkomen. Wellicht dat dan de ronde wordt verloren bij een te late afmelding? We gaan daar nog even over nadenken. Voor diegenen die mee konden doen was het een mooie dag met spannende potjes.
   
 • Maandbekers 20 mei.
  Een prachtige zonnige dag. Gelukkig hebben we de overinschrijving/reserves allemaal mee kunnen laten doen. Er was goed gescoord en de overall strijd (best of 4) gaat spannend worden komend jaar. De tussenstand daarvan kun je hier vinden.

 
Toekomstige wedstrijden

 • 4 juni: Greensome Handicart Kampioenschappen:
  Het inschrijfgeld hiervoor is iets hoger omdat deze donatie wordt geschonken aan de stichting Handicart. De winnaars van deze wedstrijd kunnen daarna aan het regionale Handicart toernooi deelnemen en eventueel daarna aan het landelijke.
 • 10 juni: Maandbeker 1, 2 en 3.
  We krijgen gelukkig nu extra ruimte voor de maandbekers, dus schrijf je nog in als je wilt. Dan weten we ook hoeveel belangstelling er precies voor is en kunnen we daar rekening mee houden. Dus ook als je ziet dat je op de reservelijst komt gewoon inschrijven dan gaan wij voor jullie aan de bak!
 • 17 juni: Midzomer wedstrijd met buffet en feestavond.
  Een lustrumdag voor alle leden, geheel verzorgd. Het begint met een fun 9 holes wedstrijd en aansluitend een buffet met feest. Je kunt je voor beide inschrijven of voor alleen het feest. Kom golfen, borrelen en dansen! 
 • 24 juni en 25 juni: Matchplaykampioenschappen.
  De voorrondes voor de heren en heren senioren zijn dan gespeeld. De lijsten zijn verstuurd en wedstrijdspelers die meedoen aan deze voorrondes zijn op de hoogte gesteld. Bel voor een teetime voor de voorronde de receptie. Wanneer je vermeldt dat je een voorronde voor de MP-kampioenschappen wilt boeken, dan mag je ruim van tevoren boeken. Maak daar gebruik van zodat voor 24 juni alle voorrondes gespeeld zijn en we als WeCo de startlijst voor de zaterdagochtend op tijd kunnen vrijgeven. De reglementen kun je hier vinden.

  Aan de dames:
  Er is nog plek voldoende dus schrijf je nog in, we gaan de inschrijfperiode hiervoor iets verlengen. We weten dat alleen de beste kan winnen, er kan tenslotte maar 1 de winnaar zijn, maar het is geweldig leuk om mee te doen. Dames vanaf 60 jaar mogen kiezen of zij bij de senioren meedoen of in de reguliere.
 • 25 juni:
  Rondom deze MP Kampioenschappen organiseren we een 9-holes Cheers wedstrijd op de zondagmiddag. Dit is voor iedereen. We sluiten de inschrijving pas de avond ervoor zodat ook de afvallers van zaterdag nog mee kunnen doen. Zo kunnen we de kampioenen en de runner-ups op de laatste holes aanmoedigen en verwelkomen om daarna gezamenlijk feest te vieren.
 • 29 juni: Veteranendag
  Deze wedstrijd is toegankelijk voor 65-plussers. Er wordt stableford gespeeld met handicapverrekening.
 • 7 juli De Iron Golfer
  De inschrijving van de Iron Golfer is geopend! Deze wedstrijd wordt gesponsord door de BC, heel fijn! De BC heeft de inschrijving alvast geopend. 54 holes golfen van zonsopgang tot bijna zonsondergang voor de ijzersterke!

 
We hopen je binnenkort bij één van onze wedstrijden te mogen begroeten! Ben je nog aan het twijfelen en wil je meer info neem dan met één van ons contact op.

Fore!
WeCo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *