Woensdagavond

Info woensdagavondwedstrijd

Woensdagavondwedstrijd 2024

Individueel stableford Airborne / Helsum / Sandr
Wanneer: Woensdagavond 
Tijd : 17:15-18:15
Kosten: € 2,- p.p. + NIEUW golfballetje (uitsluitend met PIN te betalen)

 

Woensdag 24 april: Reguliere Q wedstrijd

9h qualifyingwedstrijd.

Spelers kunnen afslaaf van de teekleur die bij hun spelniveau past (zie aanbeveling van de NGF) of dichter bij de hole.

Stablefordscore bepaald de uitslag.

Algemeen

Wil je op een laagdrempelige en sportieve manier kennismaken met nieuwe mensen binnen de club? Doe dan vooral mee aan de woensdagavondwedstrijden! 

Alle leden (vanaf 12 jaar) zijn van harte welkom als je het theorie-examen hebt gehaald en handicap 54 of lager hebt. Dus uitdrukkelijk óók voor beginnende spelers is de woensdagavond een prima manier om ervaring op te doen en je weg te vinden binnen de club.

We spelen vanaf begin april en slaan af tussen 17:00 uur en 18:00 uur. (Als het medio april langer licht blijft starten we tussen 17:15 uur en 18:15 uur om de werkenden onder ons nét iets meer gelegenheid te geven deel te nemen.)

In principe spelen we elke week een qualifying wedstrijd, gemiddeld 1x per maand afgewisseld met een non-qualifying funwedstrijd. Denk daarbij aan een touwtjeswedstrijd, ijzer 7+putter, crazygolf of een regenboogwedstrijd. 

Alle wedstrijden zijn opgenomen in de wedstrijdkalender, óók de funwedstrijden, dus schrijf je vooral alvast in!

Deelname aan een wedstrijd kost € 2,00 p.p. en kan uitsluitend per pin betaald worden aan de wedstrijdtafel. Ook moet je een NIEUW balletje inleveren. Die worden na de wedstrijd als prijs uitgereikt aan de winnaars.

Na de wedstrijd is er de mogelijkheid om samen te eten. Heel gezellig, maar niet verplicht.

De Brasserie zorgt elke week voor een speciale woensdagavondschotel. 

Wil je meer informatie of onze nieuwsbrief ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op via woensdagavond@gcheelsum.nl of spreek een van ons aan, we helpen je graag op weg!

Spelvorm

Individueel qualifying stableford

Software

We  vragen we jullie het Golfdashboard en de Parrow app op je telefoon te installeren.

Alle leden hebben een activatiemail voor het golfdashboard ontvangen met daarin een link naar een website waarop je je emailadres moet invoeren. Daarna ontvang je een e-mail waarop je zelf een wachtwoord kunt kiezen om in te loggen op het golfdashboard. Heb je dat nog niet gedaan Via https://gcheelsum.golfdashboard.com/activate kan je de activatielink gebruiken. (Vul het e-mailadres in dat bekend is bij de club.)

Pas daarna kun je het golfdashboard gebruiken om in te schrijven voor wedstrijden, starttijden te boeken, het hcp te bekijken etc. Het is verstandig om https://gcheelsum.golfdashboard.com/   in je telefoon op te slaan.

Naast het Golfdashboard heb je ook de Parrow app nodig.

Wedstrijden worden aangestuurd vanuit het golfdashboard, maar de scores moet je in de Parrow app invoeren. Die app kan je downloaden via: www.parrow-golf.com/download 
Zorg er alsjeblieft voor dat die app op je telefoon staat.

Tot ziens aan de wedstrijdtafel

We zien jullie graag woensdagavond en gaan er een leuke wedstrijd van maken!

Hartelijke groet van de Woensdagavond Commissie.

Ernst Jan Bakker, Sabien Jonkers, Jurgen Feller, Ank Nusselein, Hans Versteeg en Remko van de Weerde