Lidmaatschap

Wat hebben wij te bieden?

GOLF CADDY

Gezellige vereniging

Golfclub Heelsum is niet alleen gezellig maar ook een sportieve en actieve vereniging met veel vrijwilligers die zich inzetten voor het clubleven en de baan.

GOLF FLAG

27 holes Golfbaan

Door de zandondergrond het hele jaar bespeelbaar én ook in de winter vrijwel altijd zomergreens. Alleen bij vorst wordt er op wintergreens gespeeld.

SWING

Oefenfaciliteiten

Uitstekende oefenfaciliteiten met meerdere chipping- en puttinggreens. Grote driving range met TopTracer golfsimulator. Er zijn zowel overdekte als niet overdekte afslagplaatsen. 

GOLF CLUB

Clubhuis

Het sfeervolle clubhuis heeft prachtig uitzicht over de lussen Airborne, Sandr en Helsum. Alles is aanwezig van lockers tot shop, restaurant, vergadermogelijkheden en meer.

Restaurant

Brasserie Heelsum is elke dag open voor een kopje koffie, een lunch, lekkere borrel of een heerlijk diner. Het restaurant heeft een ruim terras met prachtig uitzicht op de golfbaan.

GOLFER

Golf Academy

Golfschool Heelsum biedt een uitgebreid programma golflessen voor de startende en ervaren golfer. Zet jij je eerste stappen in de golfsport, of heb jij de ambitie om nog beter te worden? Onze golfprofessionals begeleiden je graag.

Kies het lidmaatschap voor 2024 dat bij je past

Interesse in een lidmaatschap bij Golfclub Heelsum? Of je nu een beginnende golfer bent, een golfer die elke dag speelt of een golfer die het spelen graag combineert met lessen, er zijn mogelijkheden genoeg. Speel als lid mee met de gezellige wedstrijden van de vereniging. 

Lidmaatschap jongvolwassenen

v.a.

825

Per jaar

Lidmaatschap volwassenen

v.a.

1490

Per jaar

Proeflidmaatschap

420

3 Maanden

Jeugdlidmaatschap

tot 18 jaar beginner

136

Per jaar

tot 18 jaar met speelrecht

295

Per jaar

Jeugdlidmaatschap

18 t/m 20 jaar beginner

175

Per jaar

18 t/m 20 jaar met speelrecht

525

Per jaar

Jeugd Gezinslidmaatschap

t/m 20 jaar

48,50

Per jaar

Vrienden van Heelsum

420

Per jaar

Loyalty

91,50

Per jaar

Bedrijfslidmaatschap

3055

Per jaar

2570

Per jaar

80+ lidmaatschap

v.a.

825

Per jaar

Studentenlidmaatschap

545

Per jaar

Verhuur lockers

Per jaar

Extra info

Golfclub Heelsum heeft met meerdere banen een hospitality regeling. De zon- en feestdagen vallen bij GC Heelsum niet binnen de regeling.
Onder de noemer ‘Club van 27’ onderhoudt Golfclub Heelsum intensief contact met Nederlandse clubs die ook over 27 holes beschikken. De ‘Club van 27′ uit Almeerderhout, Anderstein, Princenbosch, Zeewolde, De Batouwe en Haarlemermeersche. Uiteraard zit ook Golfclub Heelsum hierbij. Het bestuur is content over deze samenwerkingen, omdat het onze leden iets extra’s biedt.

De regeling met de banen van de ‘Club van 27’ houdt het volgende in:

 • De regeling geldt voor een ronde van 9 of 18 holes welke start na 13:00 uur.
 • Bij aanmelding moet de speler een geldig NGF-club lidmaatschapspas tonen.
 • Bij aanmelding dient vermeld te worden dat het een Hospitality fee betreft.
 • Er kan maximaal zeven dagen van tevoren gereserveerd worden.
 • Er geldt een maximum van 2 starttijden per uur.
 • De regeling geldt niet op zondag- en feestdagen.
 • Eigen gemotoriseerde voertuigen zijn niet toegestaan.

Bij de andere clubs uit de hospitality regeling kunnen enkele voorwaarden iets anders luiden, bekijk daarvoor de desbetreffende website.

Hospitality Golfclub Wildenrath
In Duitsland, over de grens bij Roermond, heeft Golfclub Heelsum een hospitality regeling met Golfclub Wildenrath. Een championshipbaan die regelmatig door de topgolfers in Duitsland voor wedstrijden en voorbereidingen/trainingen wordt bezocht. 

 Week
maandag t/m donderdag
Weekend
vrijdag t/m zondag
18 holes € 35,00 € 45,00

De regeling houdt het volgende in:

 • De regeling geldt alléén voor een ronde van 18 holes.
 • Er kan maximaal vanaf maandag voor het daaropvolgende weekend (za,zo) gereserveerd worden.
 • Van maandag t/m vrijdag is een ballenspiraal actief. Het is wel handig om vooraf te informeren over tee-tijd sluitingen in verband met wedstrijden.
 • Er geldt geen maximum van starttijden m.u.v. groepen.
 • Voor groepen van 10 personen of meer neemt u contact op met het secretariaat van GC Wildenrath.
 • Voor gasten is alleen toegestaan om van de rode en blauwe tee’s te spelen. De heren geel is vergelijkbaar met onze witte tee’s (meer dan 6200 meter).

In totaal heeft Golfclub Heelsum negen handicarts van Stichting Handicart. Op vertoon van een geldige handicartpas wordt er een speciaal tarief gerekend. Wilt u gebruikmaken van een handicart? Reserveer deze dan gelijktijdig met de starttijd. Als u online een starttijd reserveert, neem dan contact op met de receptie om een handicart toe te voegen.

Stichting Handicart
Golfers die mindervalide zijn, kunnen in aanmerking komen voor een Handicartpas. U kunt dan gebruikmaken van de handicarts bij verschillende golfbanen in Nederland. Dit prachtige initiatief wordt mogelijk gemaakt door donaties, giften, legaten en schenkingen. Inschrijven als gebruiker? Of word donateur!
Klik hier voor meer informatie.

Bij de receptie zijn ook inschrijfformulieren te verkrijgen.

Tips

 • Check voordat u gaat spelen onze baanstatus. Hier is te zien of de carts wel of niet zijn toegestaan.
 • Bent u afhankelijk van een handicart of buggy? Neem dan geen risico en reserveer tijdig een handicart/buggy. 
 • U kunt de sleutel van de handicart ophalen tijdens de openingstijden van de receptie. Vroege start? Neem dan de dag voor het spelen contact op met de receptie.
 • Laat de handicart of buggy netjes achter voor de volgende gebruiker. Alvast bedankt.

Golfclub Heelsum heeft een paar buggy’s voor de verhuur. Reserveer een buggy gelijktijdig met de starttijd. Reserveert u online? Bel dan met de receptie om een buggy toe te voegen.

De Vereniging

De vereniging Golfclub Heelsum is opgericht in maart 1992. De 27 holes golfbaan is vooral een verenigingsbaan. 

85% Van de baancapaciteit is beschikbaar voor onze leden. Wij hebben een actieve vereniging. De sfeer is ongedwongen, gezellig en informeel. De clubkalender heeft een groot aanbod aan evenementen voor jong en oud, wedstrijdspelers, recreatiespelers en bedrijfsleden.

De club beschikt over een uitstekende accommodatie met uitgebreide oefenfaciliteiten, een golfschool, golfshop en een mooi ingericht clubhuis, waar een gastvrije horecaorganisatie u culinair weet te verwennen. 

De Stichting

De exploitatie en het beheer van de baan worden verzorgd door Stichting Golfbaan Heelsum (SGH). De vereniging en haar leden vallen onder Golfclub Heelsum en hebben een eigen bestuur. 

Een belangrijk uitgangspunt bij het beheer van het golfterrein is dat deze op ecologische basis plaatsvindt.

Stichting Golfbaan Heelsum heeft een eigen bestuur bestaande uit drie leden van het verenigingsbestuur. De besturen van de SGH en de vereniging hebben gezamenlijke bestuursvergaderingen. Met deze samenwerking streven beide besturen het doel na het golfspel zowel voor leden als greenfee-spelers aantrekkelijk te maken en te houden door goed beheer van het gehele golfcomplex.

Wat zegt Leading Courses over onze baan

Meer dan 650 beoordelingen,

 gemiddeld: 

8,1