Lidmaatschap

Wat hebben wij te bieden?

GOLF CADDY

Gezellige vereniging

Golfclub Heelsum is niet alleen gezellig maar ook een sportieve en actieve vereniging met veel vrijwilligers die zich inzetten voor het clubleven en de baan.

GOLF FLAG

27 holes Golfbaan

Door de zandondergrond het hele jaar bespeelbaar én ook in de winter vrijwel altijd zomergreens. Alleen bij vorst wordt er op wintergreens gespeeld.

SWING

Oefenfaciliteiten

Uitstekende oefenfaciliteiten met meerdere chipping- en puttinggreens. Grote driving range met TopTracer golfsimulator. Er zijn zowel overdekte als niet overdekte afslagplaatsen. 

GOLF CLUB

Clubhuis

Het sfeervolle clubhuis heeft prachtig uitzicht over de lussen Airborne, Sandr en Helsum. Alles is aanwezig van lockers tot shop, restaurant, vergadermogelijkheden en meer.

Restaurant

Brasserie Heelsum is elke dag open voor een kopje koffie, een lunch, lekkere borrel of een heerlijk diner. Het restaurant heeft een ruim terras met prachtig uitzicht op de golfbaan.

GOLFER

Golf Academy

Golfschool Heelsum biedt een uitgebreid programma golflessen voor de startende en ervaren golfer. Zet jij je eerste stappen in de golfsport, of heb jij de ambitie om nog beter te worden? Onze golfprofessionals begeleiden je graag.

Kies het lidmaatschap voor 2024 dat bij je past

Interesse in een lidmaatschap bij Golfclub Heelsum? Of je nu een beginnende golfer bent, een golfer die elke dag speelt of een golfer die het spelen graag combineert met lessen, er zijn mogelijkheden genoeg. Speel als lid mee met de gezellige wedstrijden van de vereniging. 

Lidmaatschap jongvolwassenen

v.a.

825

Per jaar

Lidmaatschap volwassenen

v.a.

1490

Per jaar

Proeflidmaatschap

420

3 Maanden

Jeugdlidmaatschap

tot 18 jaar beginner

136

Per jaar

tot 18 jaar met speelrecht

295

Per jaar

Jeugdlidmaatschap

18 t/m 20 jaar beginner

175

Per jaar

18 t/m 20 jaar met speelrecht

525

Per jaar

Jeugd-gezinslidmaatschap

t/m 20 jaar

48,50

Per jaar

Vrienden van Heelsum

420

Per jaar

Loyalty

95

Per jaar

Bedrijfslidmaatschap

3055

Per jaar

2570

Per jaar

80+ lidmaatschap

v.a.

825

Per jaar

Studentenlidmaatschap

545

Per jaar

Verhuur lockers

Per jaar

De Vereniging

De vereniging Golfclub Heelsum is opgericht in maart 1992. De 27 holes golfbaan is vooral een verenigingsbaan. 

85% Van de baancapaciteit is beschikbaar voor onze leden. Wij hebben een actieve vereniging. De sfeer is ongedwongen, gezellig en informeel. De clubkalender heeft een groot aanbod aan evenementen voor jong en oud, wedstrijdspelers, recreatiespelers en bedrijfsleden.

De club beschikt over een uitstekende accommodatie met uitgebreide oefenfaciliteiten, een golfschool, golfshop en een mooi ingericht clubhuis, waar een gastvrije horecaorganisatie u culinair weet te verwennen. 

De Stichting

De exploitatie en het beheer van de baan worden verzorgd door Stichting Golfbaan Heelsum (SGH). De vereniging en haar leden vallen onder Golfclub Heelsum en hebben een eigen bestuur. 

Een belangrijk uitgangspunt bij het beheer van het golfterrein is dat deze op ecologische basis plaatsvindt.

Stichting Golfbaan Heelsum heeft een eigen bestuur bestaande uit drie leden van het verenigingsbestuur. De besturen van de SGH en de vereniging hebben gezamenlijke bestuursvergaderingen. Met deze samenwerking streven beide besturen het doel na het golfspel zowel voor leden als greenfee-spelers aantrekkelijk te maken en te houden door goed beheer van het gehele golfcomplex.

Wat zegt Leading Courses over onze baan

Meer dan 650 beoordelingen,

 gemiddeld: 

8,1