Arrangement

Kies voor een arrangement om je golfdag compleet te maken. Brasserie Heelsum verzorgt graag een heerlijke lunch of diner. Voor een uitgebreid golfweekend is er de mogelijkheid om te overnachten in Hotel Klein Zwitserland.

Eating a sandwich bread for lunch

Luncharrangement

Combineer het golfen met een luncharrangement. Kom vooraf lunchen en speel daarna 9 holes of speel de eerste 9 holes, lunch op het terras en speel de tweede 9 holes uit. Een verzoek voor een andere invulling? Vraag bij de receptie naar de mogelijkheden. 

  • 9 holes of 18 holes greenfee 
  • Koffie of thee bij ontvangst
  • Lichte lunch bestaande uit een luxe belegd broodje en een kop soep.

Standaard maandag t/m donderdag

9 holes €53,50

18 holes €81,00

Standaard vrijdag t/m zondag en feestdagen

9 holes €58,50

18 holes €88,50

Dinerarrangement

Combineer het golfen met een dinerarrangement. Sluit de golfdag culinair af en reserveer een diner in Brasserie Heelsum. Een verzoek voor een andere invulling? Vraag bij de receptie naar de mogelijkheden. 

  • 9 holes of 18 holes greenfee 
  • Koffie of thee bij ontvangst
  • Driegangendiner, keuze uit vis of vlees voor het voor- en hoofdgerecht, dessert.

Standaard maandag t/m donderdag

9 holes €81,00

18 holes €108,50

Standaard vrijdag t/m zondag en feestdagen

9 holes €86,00

18 holes €116,00

Overnachten

Op nog geen 500 meter ligt Hotel Klein Zwitserland. Een prachtig hotel waar een verblijf pure ontspanning is. Ideaal als u samen een weekend wilt genieten van de omgeving en het golfen. In de ochtend loopt u na het ontbijt zo naar de golfbaan toe, nog even inslaan op de drivingrange en dan lekker golfen. Bij meer golfdagen is het mogelijk om alle 27 holes te spelen. Ook een handicart of buggy reserveren? Laat het ons weten.  

Reserveer het golfarrangement bij het hotel en zij verzorgen de rest. Bezoek de website en vraag naar de beschikbaarheid. 

Fletcher Hotel-Restaurant Klein Zwitserland
Receptie: 0317 31 91 04
Klein Zwitserlandlaan 5
6866 DS Heelsum

Evenementen

Golfbaan Heelsum biedt met de 27 holes diverse mogelijkheden voor het organiseren van een golfevent. De verschillende oefenfaciliteiten en het ruime terras van de Brasserie maken het compleet. Een geschikte centraal gelegen locatie voor grote gezelschappen. 

Een passend golfevent

Laat ons je wensen weten. Voor de minder ervaren golfers een leuke clinic van een PGA professional. Een shotgun voor 18 holes of een twee tee start, baancatering, walking diner of een gepaste barbecue, wij zorgen voor een geheel verzorgde golfdag. Vraag naar de beschikbaarheid.  

Geen tijd voor het golfen maar wel voor zaken? 

Ook dan kunnen wij de geschikte locatie zijn. Brasserie Heelsum beschikt over meerdere vergaderzalen. 

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een zakelijk golfevenement? Stuur een mail naar sales@gcheelsum.nl of bel 0317 31 31 36