Competitie

Competitie spelen betekent samen oefenen en trainen, clubgenoten beter leren kennen en samen ‘voorspelen’. Op de speeldagen speel je op andere banen, lunch je samen met de tegenstanders en ontmoet je golfers van andere clubs. 

Voorjaarscompetitie 2024

Ben jij een fanatieke golfer en wil je graag deelnemen aan de voorjaarscompetitie? Neem contact op met de Competitie Coördinator voor meer informatie

 

 

Het spelconcept van de NGF voorjaarsscompetitie
De voorjaarscompetitie bestaat uit een serie van 5 wedstrijden, waarvan je vier dagen speelt en één dag gastheer/vrouw bent. In de voorjaarscompetitie bestaat een team uit 6 personen waarbij je twee matchplayvormen (wedstrijden) op één dag speelt.

De inschrijving voor de NGF-voorjaarscompetitie 2024 is reeds gesloten.

Informatie
Bezoekende Teams

In 2024 kunnen de teams/spelers die deelnemen aan de NGF competitie 2024 voorspelen bij Golfclub Heelsum. Dit is alleen geldig voor de teams
en spelers die zijn ingedeeld in de poule met een team van GC Heelsum.

  • 18H voorspeeltarief: € 49,50 p.p. (elke klasse/niveau)
  • 27H voorspeeltarief: € 75,00 p.p. (elke klasse/niveau)
  • Voorspelen mag niet op zondag- en feestdagen.
  • Reserveren starttijden in Januari en Februari mag 2 weken vooruit.
  • Reserveren starttijden in Maart en April mag 1 week vooruit.
  • De spelers moeten opgeven van welke club, team en speeldag zij zijn. Alleen dan kan de receptie de spelers indelen op de juiste lussen.
  • Alle namen van de spelers moeten worden doorgegeven
  • Bij aankomst dienen alle spelers zich te melden bij de receptie met zijn/haar digitale NGF Pas 2024.

Paar van onze teams

Najaarscompetitie 2024

Ben jij een beginnende én fanatieke golfer en wil je kennismaken met het spelen van competitie?
Meld je dan volgend jaar aan voor de NGF Najaarscompetitie!
De Competitie Commissie schrijft de teams in voor de NGF Najaarscompetitie. Het is een laagdrempelige competitie voor clubleden die voor het eerst competitie ervaring willen opdoen om later door te stromen naar de voorjaarscompetitie. Aanmelden kan zowel individueel, als duo of als team.

Het spelconcept van de NGF Najaarscompetitie
De Najaarscompetitie bestaat uit een serie van 4 wedstrijden waarin je als team van 4 personen een 18 holes stableford wedstrijd met handicap verrekening speelt. Elke speler speelt individueel maar de gecombineerde scores bepalen het teamresultaat. Je speelt 4 zondagen in oktober en november, een keer op onze eigen baan en op drie andere banen, veelal uit de buurt.

Heb je interesse?

Je aanmelding ontvangen we graag voor 1 september 2024. Deze aanmelding geeft geen garantie op indeling in een competitieteam.