Van de baanmanager juni 2023
20230531_121107-Groot-e1686728916978-q7xwoti6t9eb3cmbznmvq2ck3azjp7lahmm7hx59r4

U heeft hem wellicht al gezien, de ‘Welcome to the Club’ commercial, waarmee de NGF probeert om nieuwe doelgroepen naar de golfbanen te trekken. In mijn ogen een goed initiatief, waarmee wordt geprobeerd meer dames en jongere golfers enthousiast voor golf te krijgen. Ook Golfclub Heelsum doet mee aan deze promotie van de sport door o.a. het aanbieden van gratis kennismakingslessen. Deze zijn te vinden via: www.probeergolf.nl Heeft u kennissen, die interesse in golf hebben, wijs hen dan op deze website.

Meer ruimte maandbekers
In de aanloop naar de ALV werd duidelijk, dat er dit seizoen te weinig ruimte is gereserveerd voor het spelen van de maandbekerwedstrijden. Er zijn dit seizoen aanpassingen gedaan in de wedstrijdkalender om te komen tot een meer evenwichtige verdeling van starttijden voor wedstrijden en voor recreatieve spelers, met name op prime time. Na overleg met de Weco zijn er voor de komende maandbekerwedstrijden een aantal aanpassingen gedaan, zodat het aantal deelnemers beter past bij de vraag.

12 juni geen starttijden beschikbaar
Op maandag 12 juni organiseren we weer de Barenbrug Golfdag op onze baan. Een grote golfdag van onze graszaad leverancier, waarbij veel stakeholders uit het onderhoud van golfbanen aanwezig zullen zijn. Er zijn in de ochtend ook diverse demonstraties van nieuwe machines op de baan. Helaas betekent dit, dat er op 12 juni pas laat in de avond, na 18:00 uur, starttijden beschikbaar zullen zijn. Heeft u dus nog plannen om een keer op een andere baan te spelen, denk dan aan 12 juni.

Een oplettend lid wees mij erop, dat er op diverse plekken nog stobben van o.a. gaspeldoorn aanwezig zijn. Deze stobben worden niet verwijderd, omdat deze weer gaan uitlopen. Pas dus goed op waar u loopt, wanneer u in een gebied bent, waar de gaspeldoorns pas zijn afgezet.

Iedereen veel golfplezier toegewenst!
Gerd-Jan Toonen
Baanmanager Golfbaan Heelsum

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *