Jeugd vierdaagse
Young golfer performs a golf shot from the fairway.

Jeugdweetjes juni 2023 en GGK 2023

GGK 2023
Binnenkort is het weer zover, dan start het jaarlijkse, vierdaagse golf-evenement voor de jeugd. Dit jaar wordt het evenement georganiseerd door Welderen, de Keppelse, de Heelsumse, de Edese en de Rosendealse Golfclubs.
Het is ieder jaar weer een gezellig evenement waar jonge golfers elkaar ontmoeten. Spelers vanuit het hele land zijn van harte welkom om mee te doen. Er is plek voor 60 deelnemers, dus geef je snel op als je mee wil doen. Inschrijven kan alleen via onderstaande link.
 Het is mogelijk om je voor minder speeldagen op te geven. Je ben niet verplicht om vier dagen deel te nemen.

Datum en plaats:

  • Maandag 10 juli      : Keppelse
  • Dinsdag 11 juli        : Rosendaelsche
  • Woensdag 12 juli    : Edese
  • Donderdag 13 juli   : Heelsum

Inschrijven kan eenvoudig en snel via deze link.

GOLF RAAK! 13 juli 2023
Op de laatste dag van het GGK staat het GOLF RAAK!-Funpark op de Golfclub Heelsum klaar voor alle kinderen die zich willen uitleven op gekke spelletjes als ‘Golfdarts’ en ‘Hole in the Wall’. Dus kom met je zoon of dochter, kleinzoon- of dochter naar deze leuke en geheel verzorgde middag en speel mee met GOLF RAAK!

Kijk hier voor een filmpje.

Jeugd op de KLM open
Gisteren hebben weer twee dappere jeugdleden deelgenomen op de KLM open aan Beat the Pro. Dit jaar hebben Gijs Adema en Casper Maassen een plekje veroverd om de pro’s te verslaan op hole 8 (par 3) waar je over stalen zenuwen moet beschikken om over het water te slaan om de green te halen.
Beiden hebben de green gehaald maar niet de pro verslagen. Het is een hele prestatie om onder die druk af te slaan, dat is op zich al een felicitatie waard.

Familiewedstrijd
 Op tweede Pinksterdag is de familiewedstrijd gehouden. Met heerlijk weer en goede zin zijn de families van start gegaan. Er werd gelopen over 9 en 6 holes afhankelijk van de ervarenheid van de jeugdige deelnemers. Ook dit jaar was er veel animo en werd er weer fanatiek gespeeld. Winnen is natuurlijk niet het belangrijkste maar ook dit jaar waren er weer mooie bekers te winnen.

  • 1e plaats          Florentine en Glenn Muller
  • 2e plaats          Mareine en Jan-Willem van Hardeveld
  • 3e plaats          Denise en Peter Lagerweij
  • Neary               Max Lenten (op Airborne hole 5 par3)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *