Voedselbank
b_voedselbanken

Golfen voor het goede voedseldoel

De 7e Benefood golfwedstrijd voor de Voedselbank vindt plaats op vrijdag 21 juli, dit jaar op de Keppelse Golfclub. De Keppelse Golfclub is toegetreden naast de EGC Papendal, GC Heelsum en Rosendaelsche Golfclub, tot het circuit van het Benefoodtoernooi. We spelen voor € 100 p.p. op één van deze banen. Het is een nuttige, maar vooral feestelijk dag met een greenfee, een versnapering onderweg, mooie prijzen, drankjes, een BBQ en natuurlijk een loterij.

Het initiatief komt van enthousiaste golfers die als vrijwilliger actief zijn bij de Voedselbanken Arnhem en Neder-Veluwe.  Deze twee Voedselbanken bedienen in de Veluwezoom gezinnen die met zeer weinig en steeds minder leefgeld rond moeten komen. In het afgelopen jaar is het aantal gezinnen met 30% toegenomen.

De Voedselbank heeft wekelijks veel voedsel nodig. Sponsorgeld is onmisbaar voor het laten draaien van de organisatie en voor het materieel (loodsen, vrachtauto’s en koelcellen). Elke bijdrage is welkom en met veel deelnemers aan de sponsorwedstrijd kunnen we de Voedselbanken helpen.
De deelname kost 100 euro per persoon, alles inclusief. Op eigen baan bent u wat duurder uit, maar het is voor het goede doel, op de andere deelnemende banen speelt u voor een prikkie.  
Inschrijven met een team van vrienden/vriendinnen is gezellig. Maar elke golfer is welkom. We spelen 18 holes en er wordt gespeeld vanaf handicap 36, maar hogere handicaps zijn ook welkom. Ontvangst vanaf 11:30 uur en start 12:30 uur.
Nadere inlichtingen en inschrijvingen via benefoodgolf@gmail.com, graag onder opgave van namen, handicap, e-mailadres en homecourse.
Betalingen zien we tegemoet op NL 04 INGB 0007793316 tnv Stichting Voedselhulp.

Voor nadere inlichtingen over de wedstrijd, maar ook over de Voedselbank, staan voor jullie klaar:

  • Ingrid Luitse (Heelsum)
  • Marjon Nahuijsen en Wim de Wit (Edese)
  • Enno van der Schans en Gert Jan van Dalen ( Rosendaelsche)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *