Nieuws van de WECO
weco_nov23

De tweede bikkelwedstrijd is inmiddels gespeeld en dat betekent dat het winterseizoen is begonnen. Het zomerseizoen hebben we achter ons gelaten. Een seizoen met mooie spannende kampioenschappen, die binnenkort weer een aantal nieuwe namen op de borden in de Brasserie te zien geven. Er waren vele leuke en gezellige wedstrijden met veel deelnemers en heel veel mooi weer en dus kunnen we terugkijken op een geslaagd seizoen.

 

Wedstrijdcommissie weer compleet.
Zoals bekend waren er twee vacatures in de WeCo en er was duidelijk behoefte aan versterking.
We zijn heel blij om te kunnen melden dat we twee enthousiaste leden hebben kunnen verwelkomen.
Het zijn Tatiana Klinkert en Ernst-Jan Bakker. Beiden hebben ervaring achter de wedstrijdtafel en in het organiseren van wedstrijden.  Fantastisch dat zij energie en tijd willen steken in de activiteiten van de WeCo.
De samenstelling is van de WeCo is nu mooi evenwichtig samengesteld met verschillende type wedstrijdspelers, een mix van ‘oude’ en ‘nieuwe’ leden als ook ervaring op andere banen. De voordelen daarvan gaat u zeker ervaren. 

Wedstrijdkalender
Winterseizoen betekent voor de WeCO zeker geen winterslaap, integendeel zelfs. Er wordt hard gewerkt om het nieuwe seizoen weer in de steigers te zetten.
In aanloop naar de algemene ledenvergadering is er met het bestuur gesproken over de wedstrijdkalender voor 2024. Na de voorjaarsledenvergadering is daarover veel gesproken.
We hebben een wedstrijdkalender samengesteld op basis van de wensen van onze leden en die besproken met het bestuur.  Het bestuur heeft een aantal uitgangspunten bepaald en dat heeft geleid tot de goedkeuring van wedstrijdkalender op de najaarsledenvergadering. Deze wedstrijdkalender is hier te zien: wedstrijdkalender.

Sluiten inschrijving wedstrijden iets vervroegd.
Een belangrijke afspraak met het bestuur is een ruimere toezegging van starttijden. Om iedereen optimaal van onze golfbaan te laten genieten moeten niet gebruikte starttijden tijdig teruggegeven worden. De inschrijving van alle wedstrijden sluit in het nieuwe seizoen 10 dagen voor de wedstrijd. Op dag 9 maakt de WeCo een voorlopige indelingen en geeft de overgebleven starttijden terug. Die zijn op dag 8 om 20:00h daarmee weer beschikbaar voor reservering.

Bitterballen inloop weer terug
De bitterballen inloop is weer terug op de Kalender. Deze wordt gespeeld op de zaterdagen dat er geen andere wedstrijd wordt gespeeld. De aankondiging op de site en in de Brasserie zal niemand ontgaan zijn.
In de wandelgangen wordt er veel over gesproken en de verwachting is dan ook dat deze goed bezocht gaan worden. Wij adviseren u tijdig te melden aan de wedstrijdtafel om een plekje op te veroveren. Aanmelden kan vanaf een halfuur voor de 1e starttijd en we hebben een uur aan starttijden beschikbaar. Daarna kunt u in de gezellige brasserie de bitterballen nuttigen met daarbij natuurlijk een lekker drankje.
 
Witte winterhagedis
Zoals al eerder gemeld ging de witte winterhagedis niet door. Daarvoor in de plaats wordt op 24 februari een Skihut-wedstrijd georganiseerd in winterse sferen. Mogelijk dat de baan dan ook winters aan doet, maar dat is niet te voorspellen.  Binnenkort krijgt u daar meer over te horen.
 
Evaluatie wedstrijden
Dit is de laatste WeCo nieuwsbrief van dit jaar. Ongetwijfeld zult u ook ervaren hebben dat het jaar weer is omgevlogen. Zo sta je aan de start van de Nieuwjaars wedstrijd, zo sta je weer bitterballen te slaan.
Zo aan het eind van het jaar nemen veel mensen de tijd om nog eens op het jaar terug te kijken en te zien wat goed ging en wat beter kan.
Ook de wedstrijdcommissie zal dat gaan doen. In de laatste vergadering van het jaar zullen wij de wedstrijden van het afgelopen jaar gaan evalueren.
Het is goed dat we daar opmerkingen van de deelnemers daarin mee kunnen nemen.
We nodigen u daarom uit om uw opmerkingen en suggesties via de email naar ons te sturen. We zullen daar ons voordeel mee doen.
 

Tot slot wens ik iedereebn heel fijne feestdagen. 
Verry van Rossum, Voorzitter WeCo

 
 Winterprogramma 2023-2024