GROENE HAGEDIS 2024 SCHRIJF JE IN!
Golf

Een nieuw schema een nieuwe battle samen met je golf maatje! De Groene Hagedis gaat weer van start in 2024 en je kunt je nu al inschrijven! Let wel op dat je direct betaald anders wordt de inschrijving automatisch verwijderd door het systeem.

De Groene Hagedis begint in maart en gaat de hele zomer door. Iedereen wordt dit jaar ingedeeld in poultjes. Na de poulewedstrijden gaan de nummers 1 en 2 door naar de volgende ronde waar de knock out fase begint. Uiteindelijk spelen de laatste 4 teams om de plaatsen 1, 2 en 3 op 12 oktober. Iedereen speelt dus meerdere keren en er is geen verliezers ronde. De gehele indeling en verloop zal te volgen zijn op de website van de Golfclub.

Spelvorm: Greensome Chapman / Matchplay. 2 Teams van 2 spelers spelen tegen elkaar. Beide spelers slaan af op elke hole, spelers slaan vervolgens de bal van hun partner en kiezen daarna de bal waarmee de hole zal worden uitgespeeld. De spelers slaan vervolgens om beurten. Strafslagen beïnvloeden de volgorde niet. Teekeuze: dames spelen rode tee , heren van gele tee. Puntentelling: Matchplay Team PHCP wordt vastgesteld op basis van 60% laagste hc + 30% hoogste hc. te bepalen voor elke wedstrijd (actuele handicaps). Het verschil wordt vastgesteld tussen beide teams en dat zijn de extra slagen. Deadlines zijn bindend. In onvoorziene omstandig beslist de Weco. Meer informatie volgt zsm na sluiting inschrijftermijn. Bij inschrijving betalen met iDeal. Betaling is verplicht, anders vervalt de inschrijving na 15 minuten automatisch.

Inschrijving via egolf: https://heelsumse.e-golf4u.nl/leden/iframe/wedstrijd/show/9854