De woensdag – avondwedstrijden gaan weer van start
De woensdagavondwedstrijden gaan weer van start

De winter loopt op z’n laatste benen en de start van het golfseizoen komt dichterbij.
Nog maar iets meer dan een maand geduld, dan kan je ook weer meedoen aan de woensdagavondwedstrijden!

We beginnen op 3 april en slaan af tussen 17:00 uur en 18:00 uur. (Als het vanaf 15 april langer licht blijft starten we tussen 17:15 uur en 18:15 uur om de werkenden onder ons nét iets meer gelegenheid te geven deel te nemen.)
Inschrijven via het nieuwe golfdashboard 4kan tot maandagavond 20:00 uur voorafgaand aan de wedstrijddag. (Het golfdashboard is pas vanaf 2 april a.s. beschikbaar. Daarom graag Uitsluitend voor de eerste wedstrijd op 3 april a.s.: inschrijven via e-mail: woensdagavond@gcheelsum.nl )
Alle wedstrijden zijn opgenomen in de wedstrijdkalender, óók de fun wedstrijden, dus schrijf je in!
Nieuw is dat we dit seizoen werken met vrije teekeuze volgens de aanbevelingen van NGF. Kies dus de tee die bij je spelniveau past voor nóg meer speelplezier!

We spelen in principe elke week een qualifying wedstrijd, gemiddeld 1x per maand afgewisseld met een non-qualifying funwedstrijd. Denk daarbij aan de touwtjeswedstrijd, crazy golf of een regenboogwedstrijd.  

Deelname aan een wedstrijd kost € 2,00 p.p. en kan uitsluitend per pin betaald worden aan de wedstrijdtafel. Ook moet je een NIEUW balletje inleveren. Die balletjes worden na de wedstrijd als prijs uitgereikt aan de winnaars.
Alle leden kunnen meespelen als je handicap 54 of lager hebt. Dus uitdrukkelijk óók voor beginnende spelers is de woensdagavond een prima manier om ervaring op te doen en je weg te vinden binnen de club.

Na de wedstrijd is er de mogelijkheid om samen te eten. Heel gezellig, maar niet verplicht. De Brasserie zorgt elke week voor een speciale woensdagavondschotel. Het menu en een inschrijflijst liggen op de wedstrijdtafel. Je kunt dus ter plekke aangeven of je wilt mee eten.
We hopen ook dit seizoen weer veel terugkerende en nieuwe deelnemers mogen ontvangen. 

Zet de woensdagavondwedstrijden alvast in je agenda!!