De zes-dorpen-open wedstrijd
Rotary-Logo_EN21

Doe je mee met de tweede editie van het ‘Zes-Dorpen-Open’ op vrijdagmiddag 31 mei? Een gezellige golfmiddag voor het goede doel.

Deze middag wordt door Rotary Doorwerth georganiseerd en iedereen is welkom om deel te nemen. We gaan er een gezellige, verrassende en sportieve wedstrijd van maken. We spelen de eerste 9 holes stableford, de tweede 9 holes als team (Texas Scramble). Je kiest telkens als team de beste bal en alle flight-genoten spelen vanaf hier de volgende bal. Lukt het je flight om de baan in par te spelen?

Het leuke van deze middag is dat je individueel, met z’n tweeën of drieën, maar ook als complete flight van vier personen kunt inschrijven. Naast leden, kunnen ook bedrijven en organisaties een flight van 4 personen inschrijven. Mooie kans om met klanten of collega’s een gezellige middag/avond te beleven en tevens bij te dragen aan de goede doelen. Wees er wel snel bij om in te schrijven. Dat kan via www.rotary-doorwerth.nl want op=op. We hebben slechts 72 plaatsen beschikbaar.

De opbrengst van deze wedstrijd is bestemd voor diverse goede doelen in de gemeente Renkum (zie: rotary-doorwerth.nl) Daarom vragen wij voor deelname aan deze middag een inschrijfgeld van € 30,- p.p. Niet-leden zijn ook van harte welkom. Zij betalen – naast het inschrijfgeld – slechts € 57,50 greenfee p.p.  Na afloop kun je – facultatief – deelnemen aan de afsluitende BBQ à € 32,50 p.p (excl. consumpties).

Namens Rotary Doorwerth van harte uitgenodigd en we zien uit naar een leuke golfmiddag, een gezellige BBQ en een mooie opbrengst voor onze goede doelen.