Van de baanmanager juli 2023
Golfbaan Heelsum76

Juli staat weer voor de deur. Het is vakantietijd en dat is te merken aan de startlijst. We kijken terug op een zeer geslaagd midzomerfeest afgelopen week. Na een 9-holes wedstrijd en een heerlijk buffet konden de voetjes van de vloer. Het weer werkte deze dag ook geweldig mee natuurlijk.
Aan de receptie zult u binnenkort een nieuw gezicht zien. Maurits Broersen komt het team versterken, met name in de weekenden en in vakanties. Maurits is 22 jaar en volgt op dit moment zijn laatste studiejaar in Wageningen.

Ik wil u er nog eens op attenderen, dat het belangrijk is om uzelf aan te melden, voordat u de baan in gaat. In de hal van de receptie hangt één pc, waarop dit mogelijk is. Wilt u op het laatste moment nog een wijziging binnen uw flight doorgeven, dan kunt u dit ook via de receptie doen. Het is belangrijk, dat de receptie en marshals weten welke spelers er aanwezig zijn in de baan.
Er geldt al een tijdje op het gehele complex een rookverbod. Roken is alleen toegestaan op een klein deel van het terras. Verder is het gehele complex, dus ook de parkeerplaats en de driving range, rookvrij.
Veel plezier op de baan en / of een fijne vakantie!

Gerd-Jan Toonen
Baanmanager Golfbaan Heelsum