Nieuws van de golfschool
gmg

Beste golfers,
 
Golfschool Heelsum is een samenwerkingsverband aangegaan met Golf Management Group (GMG). GMG gaat ons ondersteunen op het gebied van administratie, communicatie en organisatie. Dat stelt Golfschool Heelsum in staat nog meer te focussen op de ontwikkeling van het lesprogramma en het verzorgen van uw golflessen.
 
Of u zich nu inschrijft voor een les of een lesprogramma, vragen heeft over boekingen of andere vragen van administratieve aard, de medewerkers van GMG staan graag tot uw dienst. Binnenkort zult een mail ontvangen over de inschrijvingsmodule van GMG die wij per 1 november implementeren en met de contactgegevens van GMG.
 
Wij vertrouwen erop hiermee een stap te zetten in het verder professionaliseren van Golfschool Heelsum.
We kijken uit naar een vruchtbare samenwerking met GMG en zijn ervan overtuigd dat deze nieuwe partner u en ons optimaal zal ondersteunen.

APK golflessenreeks en competitietrainingen

De herfst is in volle gang en daarmee komen er extra uitdagingen op de baan, vooral die lastige bunkers. Maar geen zorgen, we hebben de perfecte oplossing voor u!

Vanaf november 2023 lanceren we onze APK golflessenreeks. Met 8 uur instructie verdeeld over 2 lessen per pro, werken we samen aan uw persoonlijke lesplan om de afslag, precisie en bunkerontsnappingen te verbeteren.
 
Belangrijkste details:
 
Kosten: EUR 160,- per persoon.
Groepsgrootte: 4 personen.
Groepslessen kunnen niet individueel worden ingehaald of verplaatst.
 
Schrijf u in via support@golfmanagementgroup.eu en laat de herfst uw golfspel niet in de weg staan!
 
En wanneer u zich goed wilt voorbereiden op de competitie, hebben we ook iets heel speciaals in petto voor uw competitieteam. Onze trainingspakketten vormen de ideale basis voor succes en teambuilding. We hebben drie aantrekkelijke pakketten samengesteld waarmee u optimaal kunt oefenen en golfen.
 
Pakket Goud: 15 lesuren voor EUR 1100,- per competitieteam.
Pakket Zilver: 10 lesuren voor EUR 750,- per competitieteam.
Pakket Brons: 5 lesuren voor EUR 400,- per competitieteam.
 
Schrijf u in via support@golfmanagementgroup.eu en laten we samen bouwen aan uw succes op de baan!
 
Sportieve groet,
 
Golfschool Heelsum