Jeugd weetjes
jeugd_weetjes

De afgelopen periode heeft de jeugd mee kunnen doen aan het golftoernooi Regiogolf, een nieuw initiatief van diverse golfclubs uit onze regio. Het toernooi is in vijf weken gespeeld op de golfbanen van Golfclub Welderen, Rosendealsche Golfclub, Edese Golf Club Papendal, Lochemse Golfclub en natuurlijk Golfclub Heelsum. Het toernooi was een succes en we hopen dat dit toernooi volgend jaar een vervolg gaat krijgen.
 
Onlangs hebben nog een aantal jeugdcommissieleden een cursus Jeugdcoach van de NGF gevolgd. De cursus NGF Jeugdcoach is een door NOC*NSF erkende opleiding. De jeugdcoach begeleid bij het oefenen en het spelen in de baan als aanvulling en op de lessen van de professional.
 
Op zondag 29 oktober is weer het jeugd-ouder toernooi gespeeld. Altijd weer een gezellig evenement aan het einde van het najaar waarbij de jeugd samen met een ouder, verzorger of ander familielid kan deelnemen. De spelvorm was Greensome, zodat het ook echt een team evenement is. Met 19 teams was het speelveld weer goed gevuld.
 
Eind november staat de nachtwedstrijd voor de jeugd op het programma. Ieder jaar weer een gezellige avond waarbij er over een aantal holes van verschillende banen met lichtgevende ballen wordt gespeeld. Hou de mail in de gaten.
 
Eind november komt het lesprogramma voor de beginners en recreatieve jeugd weer tot een einde. De jeugdcommissie is al druk bezig met het vormgeven en plannen van het programma voor 2024. De fanatieke groepen golfen het hele jaar door en worden begeleid door de Golfschool Heelsum. Meer informatie over de diverse programma’s en mogelijkheden zijn op te vragen bij de jeugdcommissie: jeco@gcheelsum.nl