Golfschool Heelsum
Pros

Beste golfliefhebbers,

Graag willen wij u op de hoogte brengen van een belangrijke ontwikkeling bij Golfschool Heelsum. We hebben besloten om over te stappen naar een nieuw boekingssysteem genaamd Pro Agenda. Deze overstap stelt ons in staat om onze dienstverlening verder te verbeteren en uw golfervaring te
optimaliseren.

Helaas betekent deze overgang dat het noodzakelijk is voor de huidige gebruikers om een nieuw account aan te maken op het Pro Agenda-platform. We begrijpen dat dit enig ongemak met zich meebrengt en bieden onze excuses aan voor het eventuele ongemak dat dit kan veroorzaken.

Om het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen, ontvangen de huidige gebruikers vandaag, vrijdag 1 maart, een e-mail van Pro Agenda met een uitnodiging om een nieuw account aan te maken. Deze e-mail bevat gedetailleerde instructies en zal u begeleiden door het registratieproces.

Alle geplande lessen zullen worden overgezet, evenals (eventuele) tegoeden. Vanaf vandaag, 1 maart, is het uitsluitend mogelijk om lessen te boeken via het nieuwe systeem. U wordt op onze website automatisch doorgelinkt naar het nieuwe boekingssysteem wanneer u op de knop ‘plan een les’ klikt.

Mocht u vragen hebben of hulp nodig hebben bij het aanmaken van uw nieuwe account, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons support team.


Met vriendelijke groet,
Team Golfschool Heelsum
Support Team contactgegevens
E-mailadres: support@golfmanagementgroup.eu
Telefoonnummer: 085-0783474