Boom-mutaties
Oranje boomlint

Om een doorkijk te creëren tussen Airborne 8 en Sandr 9 zijn een aantal bomen en struiken gekapt. Veel van deze begroeiing was in slechte staat. De aanwezige gezonde bomen (gemerkt met een oranje lint) worden in meerderheid verpoot naar elders in de baan. Dat verpoten gebeurt ook met een den op Airborne 1. Die is uit zichzelf opgekomen, en gaat als hij groter wordt een obstakel vormen. (Naschrift d.d. 6 maart : deze laatste laten we tot nader order staan, omdat de baan momenteel te zacht is voor zwaar materieel.)

De dennen naast de green van Sandr 4 staan te dicht op de green, welke te lijden heeft onder naalden, schaduw en wortelgroei. Deze bomen zetten we, samen met nog wat zaailingen, bij de huidige witte tee van Sandr 5 (welke komt te vervallen). Zo wordt de manege aan de Telefoonweg  aan het zicht onttrokken

De Koningslinde, aangeboden door de Heerenochtend ter gelegenheid van de kroning van Willem Alexander, moest wijken toen de buggystalling werd gebouwd. Hij wordt teruggeplaatst, en krijgt een prominente plek in de tuin bij het terras.

Zoals al eerder gemeld zal de populier bij de gele tee van Sandr 6 worden gekapt. De wortels van deze soort groeien breed en oppervlakkig, en genereren daarbij veel opschot. Heel schadelijk voor de tee.