Bridge-golfwedstrijd 10 Oktober
Party with group of friends

Vorig jaar is er weer enthousiast gebridged op de donderdagmiddagen van november tot en met februari (Winterbridge). Ook dit jaar wordt het wederom georganiseerd onder de bezielende leiding van Ruud.

Het leek de Weco leuk om de opening te maken met een golf-bridgewedstrijd voor alle leden van de club en zij die weer bevangen worden door het bridgevirus kunnen dan op de donderdagmiddag doorgaan.

In de ochtend wordt er eerst buiten gespeeld: 9 holes Sandr, wedstrijdvorm Greensome Chapman stableford, vervolgens wordt er een heerlijke lunch verzorgd door de Brasserie om daarna binnen aan te schuiven aan de bridgetafels.

Deze dag is voor koppels. Je kunt inschrijven met partner of alleen, in dat geval word je door ons gekoppeld. Is je partner geen lid, dan moet apart de greenfee worden voldaan.

Dit is een goede gelegenheid om jezelf en je partner dubbel uit te dagen in het maken van afspraken en deze op een speelse wijze in te zetten in beide spelvormen. Dus pas niet maar haak aan .Het wordt zeker gezellig!

Wij kijken uit naar veel inschrijvingen. Inschrijven kan via golfdashboard.

Lunch (Soep van de dag, twee luxe belegde broodjes met Italiaanse ham, pesto, pijnboompit en brie, walnoot en honing plus een witte bol met een bourgondische kroket, Inclusief melk, karnemelk, jus ‘d orange, koffie of thee ) kost € 17,25 p.p.

Bridgen kost € 5,- per koppel (voor de prijzen).

Hartelijke groet

Ruud en Marianne.