Van de baanmanager
nieuwsbrief_12

Het is alweer oktober en het golfseizoen loopt langzaam ten einde. Na een mooi golfjaar wordt het seizoen afgesloten met een paar mooie wedstrijden zoals de finale van de maandbekers, finales van de Groene Hagedis, de Heelsum Masters en de vrijwilligersdag. Alle deelnemers veel succes en vooral plezier.

Wellicht heeft u al gezien dat de douches in de kleedruimten zijn voorzien van nieuwe zeep dispensers. Na de renovatie van de kleedruimten waren de oude dispensers verdwenen. De Businessclub van Golfclub Heelsum heeft het plaatsen van de nieuwe dispensers en het verzorgen van de inhoud daarvan op zich genomen, waarvoor uiteraard onze hartelijke dank!

Heeft u een bedrijf en bent u geïnteresseerd naar de activiteiten van de business club?
​Op 30 november is er een business clubmiddag gepland, waarbij de business clubleden geïnteresseerden kunnen uitnodigen. We spelen dan een 9 holes wedstrijd met na afloop een diner.
Wilt u graag meespelen? Stuur dan een e-mail naar: info@bcgolfbaanheelsum.nl
 
Meer informatie over de business club lidmaatschappen vindt u hier.

Begin oktober valt bij 1/3 van onze leden weer de players 1st enquête in de mailbox. Hierbij het verzoek om deze enquête weer in te vullen, aangezien het bestuur de resultaten van de enquête gebruikt om richting te geven aan het beleid.

Nog een mooie (golf) maand oktober gewenst!

Gerd-Jan Toonen
Baanmanager GC Heelsum