Oranje en rood-wit-blauw in het groen
IMG_3947

De Koningswedstrijd zit erop.
Wat beloofde een grauwe en natte dag te worden bleek fleurig en droog te verlopen.
Bijna 100 in vrolijk oranje, rood, wit en blauw uitgedoste spelers verdeelden zich over de frisgroene baan om de vlaggetjeswedstrijd te spelen. Een vrolijk gezicht!

Elke deelnemer kreeg een vlaggetje met daarop de PAR van de baan, plus zijn of haar playing handicap genoteerd mee. Na het slaan van de laatste slag plantten de spelers de vlag op de plek waar de bal geëindigd was.

De eerste eenzame vlaggetjes werden na 7 of 14 holes in de baan aangetroffen, waarna het er allengs meer werden. Op hole 8 en hole 17 vonden de meesten hun Waterloo en troffen we massa’s vlaggetjes aan. 
Er waren echter die-hards die na 9 of 18 holes nog slagen over hadden!
Doorlopen op Sandr 1 was het doel.

Bij de 9h wedstrijd plantte Steven van Ketwich Verschuur zijn vlaggetje pal naast de cup en werd daarmee de winnaar van de wedstrijd. Cees Karsemeijer liep ook door op hole 10 en plantte zijn vlag vlak voor de green, waarmee de 2e plaats was zeker gesteld. 

De winst bij de 18h wedstrijd ging met grote overmacht naar Edwin Wolvekamp. Na 18 holes had hij maar liefst 15 slagen over en liep vrolijk door tot hole 21.
Erik Keukens wist de 20e hole te bereiken en werd daarmee tweede. Helaas maakte de Weco bij de prijsuitreiking een fout, waardoor Erik niet als tweede werd gelauwerd. Dat is na de prijsuitreiking al gecorrigeerd, maar het is wel slordig van ons. Alsnog gefeliciteerd met de welverdiende tweede prijs!!
Carin van Tongeren en Kitty Bos wisten op hole 19 respectievelijk de 3e en 4e prijs in de wacht te slepen.

We kijken terug op een vrolijk gekleurde wedstrijd die na een oranjebitter en een hapje in de baan op een vol terras eindigde.

vlnr. Steven van Ketwich Verschuur, Carin van Tongeren, Kitty Bos en Edwin Wolvekamp