Kampioenen
Heren 5, voor 2e keer op rij kampioen

De NGF voorjaarscompetitie is al een aantal weken bezig en er wordt hard gestreden.

Wij zijn blij te  kunnen melden dat er al een aantal teams kampioen zijn voordat de laatste wedstrijd is gespeeld, dat zijn:

  • Heren 5 (27/18), van captain Piet-Hein van Spanje. Na vorig jaar al kampioen te zijn geworden dit jaar alweer. Op naar de 3e klasse!
  • Heren 7 (27/18) van captain Ad Braam, zij spelen al 20 jaar samen competitie maar nu bekroond met het kampioenschap. Volgend jaar 4e klasse!
  • Heren 1- 65+ van captain Paul Mosselman, dit jaar bestaat deze mogelijkheid voor het eerst. Dit team mag nog gaan spelen voor het landskampioenschap. Op 16 mei worden er door de 4 beste poulewinnaars van poules 1 t/m O10 de halve finale gespeeld op De Hooge Rotterdamsche  en indien door komen, spelen ze de dag erna de finale op Kagerzoom. Wij duimen nu al voor jullie.

Voor een paar andere teams zijn er ook nog mogelijkheden, is nog even spannend. Zet hem nog even op Heren 1-36 en Heren 3 Sr moeten vrijdag even gaan afwachten wat hun poulegenoten nog gaan doen.

Heren 1-18 holes gaan op 3 mei strijden om het kampioenschap tegen de nummer 1, veel succes.

Ook voor Dames 1-27/18 wordt de laatste wedstrijd tegen Nijmegen erop of eronder. Zij strijden voor het kampioenschap en promotie.

Dames 2-27/18 hebben nog de wedstrijd tegen de Lochemse te gaan. We duimen en hopen dat het ze gaat lukken om kampioen te worden en te promoveren.

Die teams die nu al kampioen zijn, van harte gefeliciteerd!!! Top gedaan!!!

De competitie commissie

Elsemarie – Elly – Caro