Nieuws van Golfschool Heelsum
logo8

Slagvaardig 1.0

Beste golfliefhebber,

Heb je altijd al je golfspel willen verbeteren? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Je kunt je nu inschrijven voor de allereerste editie van ons Slagvaardig 1.0 pakket, bestaande uit 6 groepslessen. Deze lessen zijn speciaal ontworpen om je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Duik samen met ons in 1,5 uur durende lessen, waarin we ons richten op verschillende thema’s die essentieel zijn voor jouw golftechniek:

  • Thema 1: Pitchen en lange ijzers
  • Thema 2: Chippen en drivers
  • Thema 3: Putten en lang spel
  • Thema 4: Moeilijke liggingen en bunker
  • Thema 5: Baanles
  • Thema 6: Balvluchten slaan

Dit alles voor slechts EUR 180,- per persoon voor het volledige pakket. De lessen vinden plaats gedurende de maanden mei en juni.

De inschrijving sluit 21 april dus wees er snel bij!

Via deze link kan je je inschrijven:

https://forms.gle/iRbn5YqLA5VwcRVM8

Grijp deze kans om je golfspel te verbeteren en schrijf je nu in voor dit fantastische pakket. We kijken ernaar uit je te verwelkomen.

Met vriendelijke groet,

Het team van Golfschool Heelsum

Introductie Nikita

Met veel enthousiasme stel ik mijzelf aan jullie voor! Ik ben Nikita van Waesberghe, een gepassioneerde 22-jarige golfliefhebber uit het bruisende Tilburg. Op negenjarige leeftijd werd ik door mijn moeder van achter mijn computerscherm getrokken en de golfbaan op geduwd – en dat was de beste zet ooit!

Sinds mijn twaalfde levensjaar ben ik verknocht aan de golfsport. In 2019 begon ik vol overgave aan mijn PGA-Holland opleidingen, die ik met succes heb afgerond in 2023. Naast het geven van golflessen, kun je me ook regelmatig vinden op de fairways, waar ik mijn eigen golfdromen najaag. En ja, in 2023 heb ik mijn opwachting gemaakt op de ‘Pro Golf Tour’ en prijkt mijn naam zelfs op de wereldranglijst – misschien onderaan, maar mijn naam staat er toch op!

 Mijn missie? Om de golfsport toegankelijker en leuker te maken dan ooit tevoren! Ik geloof sterk in ‘learning by swinging’ en ik streef ernaar om jou het plezier van het golfen te laten ervaren, terwijl je leert hoe je die bal precies dat laat doen wat jij wilt.

Ik hoop binnenkort persoonlijk met jullie kennis te mogen maken!

EZ-Key systeem blijft actief!

Begin dit jaar kondigden we aan dat het huidige EZ-Key systeem zou worden vervangen door een nieuw en verbeterd betaalsysteem via een app. Helaas zijn we echter gestuit op een onverwacht leveringsprobleem, waardoor de geplande overgang naar het nieuwe systeem voorlopig niet kan plaatsvinden.

Het EZ-Key systeem heeft een softwareupdate gekregen, waardoor alles weer naar behoren werkt. Dit betekent dat jullie vanaf 4 april weer gebruik kunnen maken van de oude sleutels en deze kunnen opladen bij de receptie van Golfclub Heelsum.

Mochten er vragen zijn, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!