De Voorjaarslunch
Tulip flowers field in spring blue sky. Colorful springtime

Het is nog geen voorjaar, maar gelukkig wel droog en prima golfweer; 51 dames waren present op dinsdag 26 maart bij de – inmiddels – traditionele voorjaarslunch.

De damescommissie organiseert dit evenement alweer enige jaren in samenwerking met onze golfshop, zodat de voorjaars- en zomercollectie, die nu binnenkomt, geshowd kan worden.

Maar eerst de baan in voor een 5-stokkenwedstrijd. Shotgun op Airborne en Helsum. Spannende wedstrijd, die op Helsum gewonnen wordt door ons commissielid Bertha de Vries met 20 punten en op Airborne door Toos de Rooij met 19 punten. De prijzen, waardebonnen van de shop, zijn dit keer beschikbaar gesteld door Lia van Ettekoven.

Dan het echte hoogtepunt. De lunch van Jaimy, natuurlijk ook weer prima verzorgd én de modeflitsen met spreekstalmeester Patrick met zijn modellen. Vele mooie outfits, heel gevarieerd in felle of in ingetogener kleuren.

De sfeer was uitstekend in het geheel gevulde achterrestaurant. Een verrassing was de mooie viool (de bloem, niet het muziekinstrument), die Patrick voor alle dames present had.

Vol vertrouwen zien de dames het mooie weer tegemoet met veel rondjes golf op onze mooie baan.

De damescommissie