Handicap 36 t/m 54 oktober 2023
36_54

Op zaterdag 7 oktober is de laatste 9 holes wedstrijd voor deze doelgroep georganiseerd.
We kunnen terugkijken op een zeer geslaagd seizoen. Iedere keer weer enthousiaste deelnemers, die soms zelfs een beetje teleurgesteld waren als de handicap te laag werd……
Om die teleurstellingen te voorkomen is een paar jaar geleden besloten om degenen, die dat wilden de kans te geven nog het hele seizoen mee te spelen.
Er waren ook vaak nieuwe deelnemers, die eerst wat drempelvrees hadden, maar na één keer meedoen terug bleven komen. Het is fijn, dat we  deze mensen ook terugzien in andere wedstrijden.
 
Deze keer werd er ook weer gestreden om de dagprijzen en de longest drives en neary.
 Anita van Uchelen         22 pnt
Eveliene Steingrover      21 pnt
Hans Versteeg                21 pnt
Soerin Dwarkasing         20 pnt 
Longest drive dames:   Jeannette Visser
Longest drive heren:     Nick ten Pas
Neary:                           Jan van ’t Ende
 
Van de 7 wedstrijden telden de 5 beste resultaten mee voor de overall prijs van 2023.
Soerin Dwarkasing         105 pnt
Eveliene Steingrover        95 pnt
Monique van der Drift       86 pnt
Betti Rockwell                   77 pnt

De laatste prijzen van dit seizoen werden uitgereikt tijdens een gezellig samenzijn met een drankje en de traditionele bitterballen.   
Ook kregen alle deelnemers een bal van de stichting Handicart, waarvan ons mede commissielid Paul Rosendaal de consul van gc Heelsum is.
  
Dit einde van het seizoen was tevens, na vele jaren, het laatste ‘’optreden’’ van de dames Dicky, Najla en Marian. Zij werden gefêteerd met een dankwoord en prachtige bloemen, die Paul aanbood namens de club.Ook van Bas Drenth moesten we afscheid nemen, omdat hij de club gaat verlaten i.v.m. verhuizing.
 
Dit betekent, dat Paul alleen overblijft. Gelukkig hebben een paar mensen aangegeven zich te willen inzetten voor deze commissie.
Hoe deze wedstrijden volgend jaar georganiseerd gaan worden is nu nog niet bekend. Maar ze zullen vast en zeker vanaf maart/april 2024 weer georganiseerd gaan worden.
 
De commissie handicap 36 t/m 54 wenst iedereen een goed winterseizoen.
Hopelijk zijn de weersomstandigheden zodanig, dat we veel kunnen spelen.
     
Najla, Dicky, Paul en Marian