Handbal?… Korfbal?… Bitterbal!!!
bitterballen inloop golfwedstrijd

In de wintermaanden is het best lastig om de sportieve prestaties op peil te houden.
Kou, wind, regen en ander ongerief beletten velen van ons om de hardloopschoenen aan te trekken of de racefiets uit de garage te halen. Toch zijn velen het nieuwe jaar met goede voornemens begonnen: “Meer sporten”.

Dat kan vanalles zijn: honkbal, handbal of korfbal.
Allemaal heel verantwoord, maar lang niet zo leuk als de oudhollandse bitterbal…
Die laat zich uitstekend combineren met de golfsport. Zo ben je lekker sportief bezig en hebt een warme traktatie in het vooruitzicht!

De Weco organiseert sinds het begin van de winter op zaterdagmiddag in de weekeinden dat er geen andere wedstrijd staat gepland de 9h bitterballen inloopwedstrijd.

De eerste wedstrijd in december trok slechts 6 deelnemers.
Sindsdien bespeuren we een gestage groei in de deelnemerslijst. Dat is fijn, maar we hebben nog steeds ruimte in de startlijst!

Vandaag speelden 25 mensen mee.
Een gemêleerd gezelschap van dames en heren in de leeftijd van 15 tot 77 jaar en met handicaps variërend van 0.7 tot 37+.
Daarmee dus echt een dwarsdoorsnede van onze club!

Wil je ook een keer meespelen? Dat kan door 30 minuten vóór je gewenste starttijd naar de wedstrijdtafel te komen. Van tevoren inschrijven is dus niet nodig!|

We spelen in flights van 3- of 4-ballen. Het inschrijfgeld bedraagt €3,- en kan UITSLUITEND per pin aan de wedstrijdtafel worden voldaan.
Na afloop van de wedstrijd zijn er bitterballen voor alle deelnemers.
Let op! We hebben maximaal 9 starttijden, dus kom op tijd!

De volgende bitterbalwedstrijd is op zaterdag 10 februari en de eerste flight gaat om 14:04 uur de baan in. Aanmelden aan de wedstrijdtafel kan vanaf 13:30 uur.
Van harte welkom om mee te spelen!

Vriendelijke groet,
Weco