Bikkel 6 slotwedstrijd
bikkel2

Op een mooie zaterdag, bijna windstil speelden 64 bikkels de laatste wedstrijd van dit seizoen. Deze keer ging het natuurlijk niet zozeer om de dagwinst, maar werd er al fors gerekend naar de score die nodig was om het eerste Heelsum Master-ticket van dit golfseizoen te bemachtigen!

En de spelers gingen los (tenminste een kwart…). Ondanks 10% verlies aan slagen kwamen ze binnen met 33+ punten. Germieke Schuiteboer werd 3e met 38 punten en alsof dat nog niet genoeg was kwamen Harold Smeeman (2e plaats) en Sietse Brouwer (dagwinnaar) zelfs met 42 punten binnen.

Van de harde rekenaars wist alleen Max Lenten de top 3 van het seizoen 2023-2024 te behalen met 108 punten over zijn beste 3 wedstrijden. Marian Geluk heeft hem nipt verslagen met 109 punten. Deze wedstrijd was voor Harold Smeeman pas zijn 3e bikkel en hij gierde iedereen voorbij met een totaalscore van 120 punten! Een welverdiende winst mét een ticket voor de Heelsum Masters 2024. De WeCo bedankt graag alle deelnemers en ziet iedereen graag terug, komende zaterdag bij de Skihut wedstrijd of op 9 maart bij de openingswedstrijd van het nieuwe seizoen, de President’s Putter.

Met vriendelijke groet, De WeCo.