Heelsum 2x kampioen NGF jeugdcompetitie
Heelsum 36h viert het kampioenschap in de vijver! (vlnr. Max Lenten, Pim van der Steen, Maud Bartels ,Gijs Adema en Lars van Delfswijk),

Zondag 23 juni speelden onze  jeugdteams de laatste en beslissende wedstrijden van de NGF jeugdcompetitie.

Op Het Rijk van Nijmegen won ons 18h team overtuigend en stelde daarmee de eerste plaats in het klassement veilig. Zowel de singles als de foursomes werden door captain Chiara Smeeman, Denise Lagerweij, Olivier Jaspers en Kevin van Beek gewonnen. Onder leiding van pro Fred Mol is er driftig getraind en dat blijkt z’n vruchten af te werpen. Volgend jaar moet er in de Hoofdklasse gespeeld gaan worden! 

Op Toxandria speelde ons 36h team spannede foursomes, die helaas werden verloren. 
Bij de singles was het nog steeds spannend, maar ging het een stuk soepeler!
Lars van Delfswijk verloor met 3/2, Gijs Adema verloor nipt met 1down terwijl captain Max Lenten won met 2/1 en Maud Bartels haart ronde winnend met 5/3 afsloot.
Alles opgeteld was dat voldoende om de koppositie vast te houden en het team mag volgend jaar aantreden in de Hoofdklasse!
Na afloop is een klein feestje in ons clubhuis gevierd en volgde de traditionele duik-in-de-vijver (bij gebrek aan water op Toxandria).

We kijken terug op een geslaagde jeugdcompetitie en kunnen niet wachten tot volgend jaar!
Dank aan de pro’s, trainers, chaufferende ouders, supporters en alle anderen die geholpen hebben deze competitiecyclus tot een succes te maken.
Doen we het volgend jaar nog eens over? 

Heelsum 18: Kampioenen! (vlnr: Olivier Jaspers, Kevin van Beek, Denise Lagerweij en Chiara Smeeman)
Heelsum 36h viert het kampioenschap in de vijver! (vlnr. Max Lenten, Pim van der Steen, Maud Bartels ,Gijs Adema en Lars van Delfswijk),