Website tip 2, 3, 4, 5….
i2085-01

Naast het verwijderen van de cookies zoals eerder uitgelegd nog een paar kleine handigheidjes en weetjes:

  1. De baanstatus staat iets lager op de home pagina. Wanneer je geen zin hebt om telkens naar beneden te scrollen om deze op te zoeken, kun je ook rechtstreeks naar de Baanstatus pagina. Deze staat onder Baan in het menu. Voeg deze toe aan je favorieten en je hoeft dan niet meer te scrollen.
  2. Het beveiligde gedeelte van de website, waar de ALV stukken stonden, staat momenteel niet op de website. Deze was gekoppeld aan e-golf4u. Omdat wij binnenkort (dit voorjaar) overgaan naar een ander systeem laten wij deze voor nu achterwege. Wanneer je iets nog wilt inzien kun je het aanvragen bij de administratie van de club.
  3. Zoals in punt 2 verteld stoppen wij met e-golf4u. Tot die tijd is het e-golf4u portaal buiten de website om gelaten. Het nieuwe systeem zal er gebruiksvriendelijker uitzien t.z.t.
  4. Wanneer je naar beneden aan het scrollen bent op een pagina en je wilt weer terug naar het menu bovenin hoef je niet weer terug omhoog te scrollen. Op elke pagina staat rechts onderin een groene pijl , klik hier op en je beland zo weer bovenin.
  5. De commissies en het bestuur krijgen binnen 2 weken een eigen login om berichten te plaatsen.
  6. Er is al een lijst met spellingsfoutjes e.d. Aanstaande donderdag 1 februari pakken wij deze in één keer aan. Mocht je erna nog een spellingsfout tegenkomen dan horen wij dat graag.
  7. Mocht je iets snel willen vinden binnen de website gebruik dan de zoek functies. Deze staat onderop in de footer. Even proberen?

,

8. Last but not least, elke nieuwe website is even wennen. Verbeteringen worden gaande weg doorgevoerd, het is een levend geheel.