Van de bestuurstafel
gc_heelsum_sneeuw

Beste leden,

Terwijl we genieten van het begin van het nieuwe jaar, willen we graag enkele belangrijke updates en ontwikkelingen binnen onze golfclub met u delen.

Onze gezellige en druk bezochte Nieuwjaarswedstrijd en receptie lijken nog maar kort achter ons te liggen. Toch zitten we nu alweer aan het einde van de eerste maand. Januari is een koude maand geweest, zeker de afgelopen 2 weken. De vorst heeft ook op onze golfbaan invloed waarbij de baan anderhalve week gesloten is geweest.

Onderhoud en Verbeteringen

We zijn druk bezig geweest met enkele grotere onderhoudsklussen. De werkzaamheden aan het voorterrein zijn gestart, waarbij u als leden ook klein ongemak kunt ervaren. Dit proberen we uiteraard tot minimum te beperken. Minder zichtbaar voor leden, maar ook belangrijk is het werk aan het onderkomen van onze greenkeepers.
Door de vorst hebben sommige werkzaamheden, zoals aan de afslagplaatsen, tijdelijk stilgelegen, maar we pakken deze weer op zodra het weer dit toelaat.

ICT en Website

We zijn verheugd onze nieuwe website te presenteren! Dank aan iedereen die hieraan heeft gewerkt, met speciale dank aan Daan Nass voor het ontwerpen en realiseren ervan. Neem een kijkje op onze vernieuwde site en laat ons uw feedback horen.
Daarnaast zijn we achter de schermen bezig met de vervanging van E-Golf, een project dat de komende maanden onze aandacht zal blijven vragen. De leverancier van e-Golf is overgenomen en het systeem moet vervangen worden. Dat was voor ons ook een geschikt moment om naar de markt te kijken en keuze te maken die bij ons past. Die keuze is gemaakt en het project voor vervanging loopt onder verantwoording van de baanmanager.

Bestuursveranderingen en Oproep voor nieuwe bestuursleden

Dit jaar zullen er veranderingen in het bestuur plaatsvinden, aangezien drie bestuursleden hun laatste jaar ingaan. We zijn op zoek naar nieuwe bestuursleden. Als u interesse heeft, laat het ons weten via bestuur@gcheelsum.nl. De vacatures hiervoor worden binnenkort gedeeld.

Naast bestuursveranderingen zijn we ook bezig om de referent schappen voor de commissie aan te passen zodat we de taken intern goed verdelen. Voor de jeugdcommissie zijn we nog op zoek naar nieuwe leden, dus als u belangstelling heeft laat dat dan ook weten.

Op 24 februari is er een skihut-wedstrijd en feest. Een mooi event georganiseerd door de wedstrijdcommissie.  Inschrijven kan zowel met als zonder deelname aan de wedstrijd. Zie onze nieuwe website voor meer informatie.

Tot slot wensen we iedereen veel golfplezier toe, hopelijk met een beetje lekker weer.

Namens het bestuur,

Joop Verhagen, Voorzitter Stichting

Carlo van Haren, Voorzitter Vereniging