Schrijf je in voor de Sponsorwedstrijd Greensome Handicart zaterdag 25 mei
Handicart Hoge Kleij Golf

Een leuke wedstrijd voor een mooi doel.

Stel je voor dat…..en wist u dat????

Wat doet het met je als je door een blessure of chronische beperking niet in staat bent om je wekelijkse rondje golf te lopen.
Je mist het buiten zijn in de natuur, je spel  en het sociale contact met je golfmaatjes .
Als enthousiaste golfers brengen we gemiddeld een aantal uren per week door op de club dus als je hieraan niet meer kunt deelmenen voelt dat als een gemis.

Stel je voor wat dit, naast het ongemak van je fysieke beperking, dit  ook met je  gemoedstoestand doet. We kunnen het ons misschien wel voorstellen maar het gevoel wordt pas echt werkelijkheid als je het zelf ervaart .

Stel je voor …. wat het betekent wanneer er geen handicarts  tot je  beschikking staan en je thuis moet blijven.

Stel je voor …… dat er geen donaties gegeven worden aan Stichting Handicart. Dat betekent dat de leden met een handicartpasje minimaal €40 extra moeten betalen naast het lidmaatschap.

Wist u  dat op ieder ritje met een handicart de stichting € 14.50 bij kan leggen door het ontvangen van donaties maar dat dit door allerlei prijsstijgingen  een hele inspaning kost om dit vol te houden.

Wist u dat een handicart bijna €9000 kost en dit in de toekomst nog duurder zal worden…..

En of u het nu leuk vindt of niet, we lopen allemaal het risico dat wijzelf mogelijk ook gebruik gaan maken van een handicart We worden ouder maar willen graag blijven bewegen,ook met een fysieke beperking.

Daarom een serieuze oproep om in te schrijven voor de Greensome Handicart Sponsorwedstrijd  op 25 mei as. Samen kunnen we er zijn voor elkaar.

Er zijn prachtige  prijzen te winnen zoals vouchers voor mooie banen in de omgeving naast allerlei andere prijzen.
Het inschrijfgeld is € 7.50 wat geheel naar de Stichting gaat.

Ook kunt u zelf donateur worden van de Stichting Vrienden van Handicart ook al maakt u (nog)geen gebruik van een handicart.

Wij hopen op veel inschrijvingen,het koppel dat wint mag naar de regionale ronde en daarna naar de landelijke ronde , dus uitdagingen genoeg.

Graag tot de 25e

Paul Roosendaal

Marianne de Bever

Consul Stichting Handicart