Nieuws van de golfschool
Rechtenvrije foto nieuwsbrief mei 2024_2

ZOMERCOMPETITIE TEAMLESSEN

Terwijl de competitie bijna ten einde loopt, is het tijd te kijken wat er hierna komt. Als jij en je team nog niet klaar zijn om de clubs aan de wilgen te hangen, hebben we iets speciaals voor jullie!

Wat staat er op het programma?
Vier maanden lang (juni, juli, augustus en september, met eventuele uitloop naar oktober) bieden we teamlessen aan om jullie golfvaardigheden scherp te houden.
– Elke maand één les
– Drie lessen van anderhalf uur en één baanles van twee uur

Wat gaan we behandelen?
Les 1: Putten en Chippen
Les 2: Swing
Les 3: Pitchen en Bunker
Les 4: Baanles en Coursemanagement

Wat zijn de kosten?
De totale kosten voor het team bedragen EUR 490,-.
Als je klaar bent om jullie golfspel naar een hoger niveau te tillen en samen met je teamgenoten te werken aan een zomer vol golfsucces, wacht dan niet langer en schrijf je in voor onze zomercompetitie teamlessen via deze link: https://forms.gle/xxG1c6ZaPFGWWodz7

 

INTRODUCTIE NIEUWE PRO

Wellicht hebben jullie mij al zien lopen op de fairways van Heelsum! Ik ben Nikita van Waesberghe, jullie nieuwe golfpro. Met veel enthousiasme sta ik klaar om jullie te helpen je golfspel naar een hoger niveau te tillen. Op zondag ben ik de hele dag beschikbaar voor lessen. Of je nu een beginner bent of je techniek verder wilt verfijnen, samen zorgen we ervoor dat je met meer plezier en zelfvertrouwen speelt.

Ik kijk ernaar uit om jullie binnenkort op de golfbaan te ontmoeten!