Nieuws van de bestuurstafel – recente ontwikkelingen
13

Beste leden van de golfclub,
 
Het is weer tijd voor een update “Van de Bestuurstafel,” waarin we jullie op de hoogte brengen van de recente ontwikkelingen en belangrijke aankondigingen binnen onze club.
We hebben een aantal updates en plannen om met jullie te delen:
 
Vernieuwing van het Voorplein bij het Clubhuis
We hebben plannen gemaakt om het voorplein bij ons clubhuis aan te pakken en hebben een prachtig ontwerp gecreëerd dat binnenkort in meer details met jullie wordt gedeeld.
Dit project zal onze club nog aantrekkelijker maken voor leden en bezoekers.
 
Hierbij alvast een kleine impressie van een van de ontwerpen:

Nieuwe Voorzitter van de Wedstrijdcommissie – Welkom, Verry van Rossum!
We zijn verheugd om Verry welkom te heten als de nieuwe voorzitter van onze wedstrijdcommissie.
Met zijn passie voor golf en toewijding aan onze club zijn we ervan overtuigd dat hij fantastisch werk zal leveren.

Nieuwe Evenementencommissie in aantocht
Spannend nieuws! Binnenkort starten we met een evenementencommissie.
Deze commissie zal zorgen voor een reeks leuke en sociale activiteiten voor onze leden. Heb je ideeën of wil je deel uitmaken van deze commissie? Laat het ons weten!

Airborne
Een van onze drukstbezochte evenementen is de Airborne. Een week van diverse activiteiten voor iedereen en op zaterdag afgesloten met een leuke wedstrijd en een gezellige borrel en buffet. Het weer was ook prachtig tijdens deze week. We kijken er met veel plezier op terug. Uiteraard met dank aan allen die aan de activiteiten van de Airborne week hebben meegewerkt. Het was een groot succes.
We zijn al gestart met de voorbereiding van Airborne 2024. Het is volgend jaar 80-jarige herdenking waar we extra aandacht aan willen besteden, met een mooi programma. Ook dat zullen we doen met een commissie die zich hiermee bezig zal houden.

Algemene Ledenvergadering op 14 november 2023
De jaarlijkse algemene ledenvergadering staat voor de deur! Noteer de datum alvast in je agenda: 14 november 2023. Dit is een belangrijk moment om samen te komen, ideeën te delen en de toekomst van onze club te bespreken.
We hopen jullie allemaal daar te zien.

Openstaande vacature voor het bestuur
We zijn nog op zoek naar een extra bestuurslid voor onze vereniging. Heb je interesse, laat het ons weten. De vacaturetekst kun je hier vinden: Vacature bestuurslid vereniging, beoogd secretaris vereniging.

Het huidige bestuur kan wel wat diversiteit gebruiken, daarom expliciet vraag naar vrouwelijke of jongere leden met bestuurlijke ambities.

 De zomer is afgelopen en we gaan de herfst in. Maar zelfs die biedt nog mooie dagen en geeft voldoende mogelijkheden om nog te kunnen genieten van onze prachtige baan. We willen jullie daar heel veel plezier wensen en wellicht ontmoeten we elkaar op de baan of bij het clubhuis. 

Met sportieve groet,
Joop Verhagen, voorzitter Stichting
Carlo van Haren, voorzitter vereniging