Maanwedstrijd: Kletsnat maar heel gezellig!
maanwedstrijd-1

De woensdagavondcommissie heeft met de zeer gewaardeerde steun van Golfschool Heelsum de jaarlijkse maanwedstrijd georganiseerd.
Die speelden we op vrijdag 13 oktober jl.

Vrijdag de 13e…
Vrijdag de 13e bracht qua weer weinig geluk: zowel de startende flights als laatste flight kregen een flinke plensbui over zich heen. Desalniettemin was de sfeer heel erg goed en was het grootste deel van de wedstrijd in droog weer gespeeld. Gezelligheid was er ook al voorafgaand aan de wedstrijd waarbij een groot deelnemers gezamenlijk aten in het clubhuis.

Licht in de duisternis
Het zoeken naar een bal in de rough was dankzij de lichtgevende staaf in het balletje een makkelijkere opgave dan het zoeken bij daglicht!

Buggy met verlichting
De aanwezige marshal beschikte over een buggy met groot licht. Het gaf een veilig gevoel dat, als er hulp nodig zou zijn in de baan, er met goede verlichting snel een buggy ter plaatse zou kunnen zij

Na afloop werd er een drankje en flightbite geserveerd.
Golfen in het duister is zo mogelijk nog moeilijker dan bij daglicht. Toch is er goed gescoord!
Aan de winnende flights werden doosjes ballen uitgereikt.0

 Thomas Kahnt richtte een woord van dank aan de woensdagavondcommissie en Golfschool Heelsum voor het organiseren waaronder het aanbrengen (en volgende ochtend opruimen) van de lichtstaafjes in de baan, op de teeboxen en op de greens.

Speelje volgend jaar ook mee?
Zowel de deelnemers als de woensdagavondcommissie keken, ondanks de stortregen, erg positief terug op de avondwedstrijd!
Volgend jaar spelen we weer een maanwedstrijd. Zet vrijdagavond 11 oktober 2024 dus vast in je agenda.
Van harte welkom!

Hartelijke groet namens 
De Woensdagavondcommissie en Golfschool Heelsum