Introductie Joshua Noorlander
Joshua Noorlander

Aangenaam Golfclub Heelsum!

Ik ben Joshua Noorlander, 21 jaar oud (14-03-2002) en een gepassioneerde golfer. Sinds Mei dit jaar ben ik begonnen als stagiaire B-professional bij Golfschool Heelsum. Momenteel woon ik nog met veel plezier in Renswoude. In mijn verleden heb ik de opleiding marketing en communicatie afgerond in Amersfoort, na een half jaar te hebben gewerkt bij een online marketingbureau vond ik het genoeg. Dankzij mijn opleiding ben ik wel in 2019 een webshop begonnen, uiteraard in de golfbranche.

Op 8-jarige leeftijd heb ik mijn GVB gehaald op golfclub Amsteldijk, samen met 4 volwassen kerels deden we examen. Eigenlijk heb ik mijn hele jeugd gevoetbald en golfde ik alleen als we op vakantie waren. Op mijn 15e veranderde dit, ik ging meer golfen en stopte uiteindelijk met voetbal. Op mijn 15e ben ik dan ook lid geworden op de Edese GC Papendal. Hier golf ik nog altijd met veel plezier ook speel ik sinds dit jaar Competitie voor The Duke.

Begin 2023 heb ik mijn C-instructeur opleiding afgerond bij PGA Holland, hierna ben ik direct doorgegaan naar de B-opleiding. Voor mijn B-opleiding moet ik ongeveer 1,5 jaar stagelopen. In mijn toekomst zie ik mezelf heel graag op Papendal aan de slag gaan. De komende tijd ga ik me vooral richten op het uitbreiden en verbeteren van mijn eigen kennis en skills op het gebied van les geven.
Op een rijtje:

  • Naam: Joshua Noorlander
  • HCP: 0.0
  • Functie: Stage B-professional