Help Marike mee om een mooi bedrag voor Cliniclowns in te zamelen
Afbeelding5

Vierdaagse en Cliniclowns

Misschien hebben jullie mij al wel eens rond zien lopen, maar vanaf 1 augustus 2023 werk ik met veel plezier bij de financiële afdeling op de Golfbaan.

Een van mijn vrijetijdsbestedingen is het lopen van de Vierdaagse van Nijmegen. Dit doe ik inmiddels voor de 18e keer.  Dit kreeg Marcel Nieuwenhuizen (finance Controller van de Golfbaan) ook te horen en vroeg of ik niet een keer voor een goed doel, de Cliniclowns,  wilde lopen. Dat vond ik wel een keer een goed plan.

Dit jaar loop ik voor het derde jaar met mijn nichtje Claudia. Tijdens het lopen lachen we heel wat af. Dit gunnen we een ander ook. Daarom lopen we allebei dit jaar voor de Cliniclowns. Hoe mooi is het om er aan mee te kunnen werken dat een kind even zijn verdriet, angst, eenzaamheid of onzekerheid vergeet en een glimlach op het gezicht krijgt. Of dat mensen met dementie of een beperking even uit hun eigen wereldje gehaald kunnen worden en meezingen met oude liedjes of wat extra aandacht krijgen.

Het zou heel mooi zijn als we een prachtig bedrag over kunnen maken aan de Cliniclowns. Een bijdrage leveren kan middels onderstaande QR-code of via de Donatie-box die bij de receptie staat.

 Alvast super bedankt!

Marike de Lange