Heelsumse gewonnen door Lars
IMG_0879_1

De Heelsummer is een leuke wedstrijd over alle 27 holes van de baan. Het vraagt wat extra inspanning van de deelnemers omdat er dan zeker zes uur wordt gespeeld.
Het was een lekkere temperatuur om in te spelen en de het beetje regen stelde eigenlijk niets voor. Wat het vooral lastig maakte was de harde wind. Sommige spelers (zeker degenen die wat minder gewicht op de weegschaal brengen) hadden soms moeite om te blijven staan bij hun slagen. Het maakt de baan ook een stuk lastiger om te spelen maar daardoor wel heel uitdagend.
Het is een stevige strijd geworden met name tussen Olivier Willemsen en Lars van Delfswijk.
Lang dacht iedereen dat Olivier de winst zou pakken omdat hij, in de eerste flight gespeeld, de beste score binnen bracht en leider in het clubhuis was met min 6 onder de baan!! Totdat Lars in de laatste flight het clubhuis binnen kwam met een fantastische score.
Ook de strijd om de derde plaats was spannend, uiteindelijk is deze gewonnen door Arnold Bosch.
Verrassend en zeker mooi om mee te maken is een speler aan het begin van zijn golfcarrière deze wedstrijd te zien winnen.
Bij de prijsuitreiking was duidelijk hoe alle deelnemers er blij en zelfs een beetje trots op waren. Van harte gefeliciteerd.

De uitslag is:

Lars van Delfswijk: 65 stbf
Olivier Willemsen: 60 stbf
Arnold Bosch: 56 stbf