Derde bikkel gespeeld in winderige omstandigheden
derde-bikkel

Op zondag 10 december is de derde bikkelwedstrijd gespeeld.

Om 10:04 uur gingen de eerste flights de baan in met een behoorlijk harde wind schuin in de rug. We weten echter allemaal dat er behoorlijk wat holes zijn waar die wind dan vol op de ‘kop’ staat. En dat was te merken. Wat moest er hard gewerkt worden om de bal in de hole te krijgen. Iedereen had er veel moeite mee. Er zijn uiteindelijk maar vier spelers die 30 punten of meer hebben gerealiseerd. De baan heeft zijn tanden laten zien.

Spelend in de 2e flight bracht Max Lenten een mooie score binnen en waas daarmee de leider in het clubhuis. Het was lang wachten voordat zou blijken of dat genoeg was voor de eindoverwinning. Tot de laatste flight bleef het spannend want daarin bracht Huub Hoedemaker de derde score binnen.
De tweede plaats werd door Erwin Visser opgeëist, een bijzondere prestatie omdat Erwin pas twee weken lid is. Zo presteren onder deze omstandigheden belooft veel voor de toekomst.

Een uitzonderlijke prestatie werd geleverd door Robert Vonk. Hij maakte op Airborne 8 een Hole-in-One. Dat was knap zeker gezien de uitdagende pinpositie en de weersomstandigheden.