De kop is eraf! Het nieuwe seizoen is begonnen!!
Maud Bartels & Carlo van Haren

Zaterdag 9 maart begonnen we het nieuwe golfseizoen met het spelen van de Presidents Putter.

83 spelers, verdeeld over een 9h en een 18h wedstrijd, speelden een vossenjacht.
De vossen, met zorg geselecteerd uit het bestuur van onze club, probeerden zo goed mogelijk te spelen. Hun netto score werd de nieuwe par voor elke hole. Aan de hand daarvan werd de score bepaald.

Helaas liet de techniek ons danig in de steek.
Egolf weigerde de netto par te berekenen, en ging uit van de bruto score. Spelers die dachten niet meer te kunnen scoren en dus hun bal hebben opgeraapt zijn in het nadeel ten opzichte van hen die wel hebben doorgespeeld. Dat maakt dat de weco besloot de uitslag als door Egolf gegenereerd te gebruiken voor het bepalen van de dagwinnaars, maar hen niet te laten deelnemen aan de Heelsum Masters. (Er ligt immers nog een heel seizoen voor ons, waarin we allemaal nog vele kansen hebben een ticket tot die wedstrijd te veroveren).

Voorzitter Carlo van Haren en secretaris Thomas Kahnt reikten namens het bestuur de prijzen uit, bestaande uit de eeuwigdurende roem-en-glorie door het verdienen van naamsvermelding op de witte borden.

Bij de 18h wedstrijd zette Harold Smeeman de beste score ten opzichte van de vos neer.
De 9h wedstrijd werd overtuigend gewonnen door Maud Bartels.

Ondanks het softwareprobleem hebben we vooral vrolijke en enthousiaste golfers gezien die net als wij zin hebben in het zopas geopende nieuwe seizoen.

Graag tot ziens bij een van de komende wedstrijden!
Hartelijke groet,

Weco

Harold Smeeman & Thomas Kahnt
Maud Bartels & Carlo van Haren