Benefood 8, golfen voor de voedselbank op 19 juli.
Benefood_Golftoernooi_3

De 8e Benefood golfwedstrijd  voor de Voedselbank vindt plaats op vrijdag 19 juli 2024 op de Keppelse Golfclub. Dit is de vierde club die  is toegetreden tot het circuit van het Benefoodtoernooi. De besturen van de golfclubs stellen hun banen gratis ter beschikkingen maken daarmee dit toernooi mogelijk.

Het is  een sportieve en vooral feestelijk dag met een greenfee, een versnapering onderweg, mooie prijzen, drankjes, een BBQ en natuurlijk een loterij.

De golfwedstrijd is een sponsorwedstrijd voor  de Voedselbanken Arnhem en Neder-Veluwe.  Deze twee Voedselbanken bedienen in de Veluwezoom gezinnen die met zeer weinig en steeds minder geld rond moeten komen.

Sponsorgeld is onmisbaar voor het laten draaien van de organisatie en voor het materieel (loodsen, vrachtauto’s en koelcellen).

De kosten voor deelname zijn  100 euro per persoon, alles inclusief. Op eigen baan bent u een sponsor voor het goede doel, op de andere banen speelt u dan weer voor een prikkie.

Dankzij de loterij vertrekt iedereen met een prijs

Inschrijven met een team van vrienden/vriendinnen is gezellig. Maar ook de individuele golfer is  welkom. Hogere handicappers spelen van 36. Ontvangst vanaf 11.00 uur en start 12.00 uur.

Nadere inlichtingen en inschrijvingen via benefoodgolf@gmail.com, graag onder opgave van namen, handicap, e-mailadres en homecourse.

Betalingen zien we tegemoet op NL 04 INGB 0007793316 tnv Stichting Voedselhulp.

  

Voor nadere inlichtingen over de wedstrijd, maar ook over de Voedselbank, staan voor jullie klaar: Ingrid Luitse (GCHeelsum), Marjon Nahuijsen en  Wim de Wit (EGC Papendal), Enno van der Schans en Gert Jan van Dalen ( de Rosendaelsche Golfclub), Jeanine Perryck en Sylvia Peters (de Keppelse Golfclub).