Nieuwsbrief

Vraag de nieuwsbrief aan en blijf op de hoogte van Golfclub Heelsum

Huidige bedrijfsleden

Op deze pagina presenteren wij alle bedrijfsleden van Golfbaan Heelsum. Hier kunt u de organisaties en bedrijven vinden die zich aan Golfbaan Heelsum hebben verbonden. Klik op de naam en lees meer over het bedrijf en contactgegevens. 

Is het onderstaande niet juist? Laat het ons weten.
Bel naar 0317 31 31 36 of mail naar Liza Harleman 
1-1-3 Synergie Invest
1-1-3 Synergie Invest
Guus Hendriksen
Achmea
ACIN Instrumenten B.V.
ACIN Instrumenten B.V.
ACIN Instrumenten is producent en leverancier van meet- en regelapparatuur voor binnen- en buitenklimaat. ACIN heeft de expertise, eigen productie, kwaliteitsmerken en de reparatie- en kalibratiefaciliteiten om klanten met raad en daad bij te staan. Succesvolle instrumenten waren en zijn: drukschakelaars en -regelaars, de Flow Finder® nuldrukmeter, pitotbuizen, klimaatkamers en een breed assortimenten op maat gemaakte apparatuur voor marine en industrie. Bekende merken zijn Rotronic en Setra. Vandaag de dag is ACIN instrumenten een groeiend bedrijf met een grote diversiteit aan activiteiten rond het meten en regelen van het binnen- en buitenklimaat. Met een hecht team werken we hard aan groei in binnen- en buitenland. Met zo’n 25 medewerkers produceren en verhandelen we onze eigen apparatuur en verzorgen we de distributie voor een groot aantal internationale fabrikanten.
Niek-Jan Bink
http://www.acin.nl/
Niek-Jan Bink
Adfinco Corporate finance & advice
Adfinco Corporate finance & advice
Hans de Nijs
http://www.adfinco.nl/
Alfa Accountants & Adviseurs
Alfa Accountants & Adviseurs
Welkom bij Alfa in Bennekom. Wij zijn sterk betrokken bij het regionale midden- en kleinbedrijf en (willen) weten wat er speelt in de wereld van onze klanten. Tegelijkertijd maakt ons kantoor deel uit van de landelijk actieve Alfa-organisatie met meer dan 800 specialisten in de accountancy en het (fiscale) advies. Deze combinatie garandeert een hoog kwaliteitsniveau met een zeer persoonlijke benadering, dichtbij de mens achter de ondernemer. Daar komt ons werk tot leven en krijgt het pas echt betekenis. Dat maakt ons vak de moeite waard. Alfa Accountants en Adviseurs Acacialaan 2 6721 CP Bennekom 088 2531650 bennekom@alfa.nl
Frank Kerkhof
https://www.alfa.nl/
Aquaco
Arbon Agenturen BV
Arbon Agenturen BV
Marcel Meijerink
http://arbonagenturen.nl/index.php
Architecten BNA Koper-Maassen
A & S Advocaten
AVC - Groep
Baan 9
Baan 9
Bart Pons
http://www.baan9.nl/
Bilderberg Hotel Klein Zwitserland
Bilderberg Hotel Klein Zwitserland
“Soms moet je jezelf iets gunnen, zoals Restaurant Kromme Dissel, ons toprestaurant dat al 45 jaar een Michelinster heeft en is daarmee het langst aaneengesloten Michelin sterren restaurant van Nederland. Een weekendje weg in Bilderberg Hotel Klein Zwitserland is de ultieme manier om even helemaal tot rust te komen midden in de natuur. Bilderberg Hotel Klein Zwitserland is op 350meter verwijderd van Golfclub Heelsum. Bilderberg Hotel Klein Zwitserland is in een chaletstijl gebouwd en beschikt over 71 comfortabel hotelkamers en modern uitgeruste vergaderzalen welke allemaal voorzien zijn van daglicht. Evenementen of bijeenkomsten met een “special” touch kunnen exclusief gehouden worden op onze derde unieke locatie, Bilderberg Kasteel Doorwerth. In één van de mooiste burchten van ons land is vergaderen een ware belevenis. Uw productpresentatie en evenement wordt een ultiem succes in dit monumentale kasteel met een roemrijk verleden.
Joeri Nuyten
http://https://www.bilderberg.nl/heelsum/hotel-klein-zwitserland/
Joeri Nuyten
Bouwbedrijf van Swaay
Brienissen Groen
Brienissen Groen
Brienissen Groen is hét bedrijf op het gebied van aanleg en onderhoud in de groen sector. Onze kennis van onderhouden, verplanten en opkweken zorgt voor hoogstaande kwaliteit. Iets waar het hele team hard voor werkt om te bereiken en te behouden. Wij delen onze passie voor groen met iedereen. Grote en kleine bedrijven maar ook particulieren voorzien wij graag van een kwalitatieve buitenruimte. Bij ons bent u altijd van harte welkom!
Brienen Brienissen
http://www.brienissen.nl/
Brienen Brienissen
Broekhuis Ede B.V.
Broekhuis Ede B.V.
Het familiebedrijf Broekhuis is sinds 1932 actief in de Nederlandse automobielbranche. Broekhuis is officieel merkdealer van: BMW, Ford, MINI, Opel, Peugeot, Seat, Skoda en Volvo. Verder maken onderdeel uit van de Broekhuis Groep: Broekhuis Lease, Broekhuis Autoschade, Broekhuis Carplus (bedrijfswageninrichting), Broekhuis Motoren en Broekhuis Verzekeringen. Onze dagelijkse drive is enthousiaste klanten. Wij ontmoeten u graag . Broekhuis Ede, officieel merkdealer van Opel, is onderdeel van Broekhuis Groep. Adres: Frankeneng 118, Ede.
Bert Middelman
http://www.broekhuisgroep.nl/
Buro Koorts
Buro Koorts
Voor veel mkb’ers is marketing te complex om in huis te halen. Want voor marketing zijn allerlei specialisten nodig: mensen die goed zijn in social media, tekstschrijven, zoekmachines of strategische positionering. De kosten lopen dan al snel op. Daarom biedt Buro Koorts een ervaren marketingteam voor de kosten van één medewerker. Besteed je marketing vandaag nog aan ons uit.
Herman Koot
https://www.burokoorts.nl/
Herman Koot
CapsNobel
CapsNobel
CapsNobel: uw persoonlijke adviseur Eén aanspreekpunt voor al uw financiële en fiscale zaken. Een persoonlijke adviseur die u met raad en daad terzijde staat in de snel veranderende informatie-economie. Iemand die voortdurend de actuele ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving bijhoudt. Dat is wat u van CapsNobel kunt verwachten. Hoe groot of hoe klein uw bedrijf ook is, wat voor vragen u ook heeft, onze zeventig medewerkers hebben voldoende kennis en ervaring in huis om u adequaat te kunnen adviseren. Vanuit onze vestigingen in Bergen op Zoom, Halsteren, Breda, Goes en Bennekom hebben wij dagelijks contact met het midden- en kleinbedrijf, grote ondernemingen, de medische sector en particulieren. Op die manier zijn wij vertrouwd met veranderingen en ontwikkelingen die zich in diverse branches voordoen. Dit geldt zeker ook voor de medische sector. De door de jaren heen opgebouwde kennis en ervaring maken CapsNobel tot hét aanspreekpunt voor de (Para) medicus en zorgverleners.
Eli Hendriks
http://www.capsnobel.nl/home
Eli Hendriks
De Enk Groen en Golf
DOS Medical / Kno Winkel
Drost en Zonen b.v.
Drost en Zonen b.v.
F. van Dijk
http://www.drostenzonen.nl/
D&S Benelux BV
D&S Benelux BV
Juist onderhoud van bedrijfspanden is erg belangrijk: een bedrijfspand is immers niet alleen een investering, het is ook een visitekaartje. D&S Benelux helpt partijen bij het handhaven van een goed verzorgde uitstraling, bijvoorbeeld door middel van gevelcoating, dakcoating of nieuwe gevelbeplating voor bedrijfspanden. Wij bieden een brede dienstverlening, waarbij we onder meer vastgoedeigenaren en beheersmaatschappijen ondersteunen bij periodiek onderhoud en renovatie. Wij leveren diensten en services voor gebouwenbeheerders en vastgoed eigenaren op gebied van inspecties, onderhoud en renovatie. D&S Benelux verzorgt diensten en services op facilitair- en beheersgebied voor ondernemingen. Ten behoeve van pandeigenaren, beheer- en vastgoedmaatschappijen leveren wij op gebied van onderhoud en gevelrenovatie met eigen maatschappijen en partners een aantal specialistische diensten.
Nico Terlage
http://www.dsbenelux.nl
Everts & Wijman Groenvoorziening b.v.
Fleet Support Groep
Fleet Support Groep
Dick ten Hove
https://fleetsupport.com/
Grafiteam Veenendaal B.V.
Grafiteam Veenendaal B.V.
Persoonlijk en professioneel, de twee trefwoorden die Grafiteam al 40 jaar perfect schetsen. Persoonlijk waar het gaat om de tijd en aandacht die we voor u hebben. Professioneel in alle grafische uitingen die we voor u maken. U kunt het gehele traject tot aan een vlekkeloos eindproduct bij ons uit handen geven: ontwerp, opmaak, drukken/printen en webdesign. Wij denken mee in elk detail. Persoonlijk en professioneel, ons motto is niet voor niets: Hart voor kleur.
Gijs Heikamp
http://www.grafiteam.nl/
Gijs Heikamp
Grovema B.V.
Grovema B.V.
Theo Smit
http://www.grovema.com
Guijt verzekeringen
HPG Defence Consultancy
HPG Defence Consultancy
De levering van diensten op het gebied van defensie consultancy.
Huub Geilenkirchen
https://www.linkedin.com/in/huub-geilenkirchen-72209712/
Huub Geilenkirchen
IDS Bakker
IGMA B.V.
IGMA B.V.
Gerard van de Meent
ING Private Banking
IP Campus Holding B.V.
IP Campus Holding B.V.
Lia van Ettekoven
http://
Kooltrans
MG Distel-Holding
Mulder Connect
Multimax B.V.
Multimax B.V.
Multimax bv is een jonge uitzendorganisatie maar wel met veel ervaring. Wij zijn gespecialiseerd in het uitzenden van medewerkers, afkomstig uit het oosten van Europa. Onze mensen hebben de juiste arbeidsethos. Mede daardoor voorzien wij met veel enthousiasme en succes, vele verschillende soorten bedrijven van de juiste flexibele medewerkers. Ons team kan 24/7 schakelen zodat uw organisatie altijd door kan draaien.
Arjan Kreuter
http://multimaxbv.nl
MVE Select
MVE Select
Met MVE Select B.V. kunt u direct aan de slag om uw handicap te verlagen. MVE Select B.V. is hét buro in de regio voor de werving, bemiddeling en plaatsing van flexibele vakbekwame en ervaren arbeidskrachten. Kenmerkend voor ons is de persoonlijke benadering, zowel van onze klanten als van onze medewerkers. Bij ons voelt iedereen zich thuis.
Wilko van Zadelhoff
http://mve-select.nl/
Netcreators
Netcreators
Netcreators realiseert als full-service internetbureau professionele websites en webshops. Sinds 2000 hebben wij ruim 700 projecten gerealiseerd. Ook verzorgen wij uw online multi-channel marketing campagnes. Netcreators onderscheidt zich door kwaliteit, klantgerichtheid, korte doorlooptijden en budget discipline met behoud van flexibiliteit.
Sander Vogels
http://www.netcreators.nl
Sander Vogels
QING
QING
QING Groep is een ingenieursbureau voor mechatronica en duurzaamheid. Met onze consultants, adviseurs, engineers en projectmanagers werken wij aan uiteenlopende projecten in verschillende markten en voor diverse opdrachtgevers. Binnen QING staan onze medewerkers centraal. Wij willen dat zij plezier hebben in wat ze doen en samen bereiken. Dat plezier vind ik ook terug in golf; voor mij het mooiste spel dat er is, met afstand. Mocht u meer over QING willen weten of over onze diensten, spreek mij aan of kijk op onze site www.qing.nl. Tot ziens!
Arno Albers
http://www.qing.nl
Arno Albers
Rabobank Vallei & Rijn
Rabobank Vallei & Rijn
Rabobank Vallei en Rijn is een coöperatieve bank en staat al ruim 100 jaar midden in de FoodValley-regio. We verbinden ons op verschillende manieren met onze omgeving, want samen bereiken we meer. Dit doen we onder andere door het sponsoren van activiteiten waarbij mensen samenwerken en elkaar ontmoeten. Zo ook bij Golfclub Heelsum, waar we trotse hoofdsponsor zijn. Daarnaast zijn we actief in de Businessclub van GC Heelsum. Ook in het maken van financiële keuzes laten we u niet zomaar alleen staan. Bij Rabobank Private Banking bent u aan het juiste adres voor vakkundig advies op maat. Onze specialisten staan graag dichtbij en luisteren naar uw vermogensverhaal waarvan u de auteur bent. Zo helpen we u op weg in het behalen van uw persoonlijke doelen!
Remco Bloemheuvel
https://www.rabobank.nl/particulieren/lokalebanken/vr/
Remco Bloemheuvel
Rechtspraktijk & Advocatuur b.v.
Renflex
Roseboom Ede
Roseboom Ede
Jan Koole
http://www.roseboomede.nl/
Schilders & Glaswerken Joop Wallbrink B.V.
Schilders & Glaswerken Joop Wallbrink B.V.
Zoekt u een betrouwbaar schildersbedrijf dat werkt volgens uw wensen? Een vakkundige schilder die zorgt voor een perfecte afwerking en zich aan de gemaakte afspraken houdt? Dan bent u bij Schildersbedrijf Joop Wallbrink aan het juiste adres. Schildersbedrijf Joop Wallbrink BV is opgericht in 1987 door Joop Wallbrink
Joop Wallbrink
http://www.joopwallbrink.nl/
Joop Wallbrink
Simac
Simac
Bert Hardeman
https://www.simac.com/nl
Sjabbens Sports & Health
Sjabbens Sports & Health
Sjabbens Sports & Health is een sport-, health- en ontspanningsorganisatie met een bijzondere combinatie van luxe accommodaties en laagdrempelige gezelligheid in een omgeving van hoogstaande service. Ook nieuwsgierig geworden en wil je het graag eens van dichtbij bekijken? Geen probleem, je bent van harte welkom! Vraag een gratis proefweek aan en ervaar wat Sjabbens Sports & Health te bieden heeft! Gevestigd in Renkum en Heteren Bram Streeflandweg 59 6871 HV Renkum P v M Gelderland Blauw 8c 6666 LR Heteren
Henk Sjabbens
http://www.sjabbens.nl/
Henk Sjabbens
Skyliner Automatisering BV
Skyliner Automatisering BV
ICT is mensenwerk Skyliner laat ICT werken voor mensen. U hoeft zich dan niet langer druk te maken om uw internetverbinding, telefonie of automatisering, dat doen wij voor u. Want hoe complex ICT ook lijkt, automatisering is er om zaken makkelijker, efficiënter en prettiger te maken. Goede ICT geeft u meer tijd om dat te doen waar u goed in bent (of wat u leuk vindt, golfen bijvoorbeeld). Wij beantwoorden elk ICT-vraagstuk met een eenvoudige en effectieve oplossing. Een oplossing die werkt, voor u!
Arno Hoeve
http://www.skyliner.nl/
Arno Hoeve
S-P-S Master Equipment BV
Stony Point Holding B.V.
Stony Point Holding B.V.
Frank de Moes
http://
Synofit
Synofit
Synofit Europe B.V. is een jonge Nederlandse marketing en verkooporganisatie die zich heeft gespecialiseerd in het ontwikkelen en op de markt brengen van innovatieve en unieke producten voor soepele gewrichten. Onze visie is gebaseerd op “joint support”. Met natuurlijke producten richten we ons op één toepassingsgebied en we willen daar een optimale kwaliteit voor bieden. Inmiddels is Synofit uitgegroeid tot het no.1 supplement voor soepele gewrichten in Nederland. Door onze focus kunnen we continu blijven werken aan kwaliteit en aan verbetering van ons product. Daardoor kunnen wij blijvend een kwalitatief hoogstaand eindproduct garanderen voor de verzorging van de gewrichten. Niet alleen de wetgeving verandert, maar ook technologieën en ontwikkelingen van nieuwe ingrediënten. Synofit combineert beide aspecten bij de ontwikkeling van haar producten, om u zo een kwalitatief hoogstaand product te kunnen bieden.
René den Admirant
http://www.synofit.nl
TA Instruments
TA Instruments
TA Instruments – a subsidiary of Waters Corporation (NYSE: WAT) – is the leading manufacturer of analytical instruments for thermal analysis, rheology, and microcalorimetry. The company is headquartered in New Castle, Delaware, USA, and has direct operations in 23 countries. The production of Air Chiller Systems is located in Ede the Netherlands. The ACS-3 is a unique gas flow cooling system. It is equipped with a three-stage cascading compressor design, enabling testing to unprecedented temperatures as low as -100°C.The ACS-3 can help eliminate or reduce liquid nitrogen usage and associated hazards from any laboratory and offers an incredible return on investment estimated between two to three years.
Dirk den Hartog
http://www.tainstruments.com
Tegelgroep Nederland B.V.
Uitvaartverzorging J. Mijnhart
Uitvaartverzorging J. Mijnhart
Dick Mijnhart
http://www.mijnhartuitvaartverzorging.nl
Van den Berg Installateurs B.V.
Van Ketwich Verschuur Management B.V.
Van Putten van Apeldoorn
Van Putten van Apeldoorn
Notarissen, adviseurs, mediators
Palko Benedek
http://www.vpvanotarissen.nl/
Palko Benedek
Viadesk
Viadesk
Viadesk is het Nederlandse social intranet (sinds 1999) waarmee organisaties slimmer en effectiever samenwerken, communiceren en kennis delen. Viadesk heeft inmiddels een kantoor in Amsterdam en in Keulen en meer dan 150.000 tevreden gebruikers.
Mujibor de Graaf
http://www.viadesk.nl
Mujibor de Graaf
VoRa Trading BV
VoRa Trading BV
VoRa Trading is importeur en leverancier van SuperFOIL hoogwaardige isolatiefolie. Met www.superfoil.nl en www.isolatiefolie.nl sinds 2007 op de Nederlandse markt. Wij leveren diverse dikte isolatiefolie aan bouwmaterialengroothandel, aannemers en dakdekkersbedrijven. Distributie vanuit Andelst en ons kantoor is gevestigd in Oosterbeek.
Cees Wim Voogt
http://www.superfoil.nl
Cees Wim Voogt
Warsteiner
Warsteiner
Warsteiner Brouwerij Bierliefhebbers wereldwijd laten genieten van de beste bieren die de Duitse biercultuur te bieden heeft, dat is onze missie. De Warsteiner brouwerij, opgericht in 1753, is uitgegroeid tot een van de grootste familiebrouwerijen in Duitsland. Vandaag de dag staat Catharina Cramer aan het hoofd van ons familiebedrijf. Als trotse 9de generatie houdt zij de tradities en kernwaarden in stand. Warsteiner wordt nog altijd gebrouwen volgens traditioneel recept en het eeuwenoude Reinheitsgebot en dat gebeurt in een van de modernste brouwerijen van Europa. Onze brouwerij is gevestigd aan de rand van het dorpje Warstein, middenin het natuurrijke Sauerland. Contactgegevens: Sander Gerrits sgerrits@warsteiner.nl 06-41960324 www.warsteiner.nl
Sander Gerrits
http://www.warsteiner.nl
WE Metal
Wessels Grootverbruik
Wessels Grootverbruik
Pim Wessels
http://www.wesselsgrootverbruik.nl/
W&G Brinkhorst
W&G Brinkhorst
Al 60 jaar dé specialist in kip, kalkoen, wild en gevogelte Inspirerend vakmanschap en de beste producten voor foodprofessionals en voor de professionele keuken. Dat vindt u bij W&G Brinkhorst, poeliers van huis uit. Ons familiebedrijf voorziet al 60 jaar in smaak en ideeën, duidelijke productinformatie, strakke levering en voorraadmanagement. Ervaar zelf het gemak van maatwerk voor uw keuken.
Vicktor Brinkhorst
http://www.wgbrinkhorst.nl
Vicktor Brinkhorst
Xantion
Xantion
Marcel van Boheemen
http://www.xantion.nl/