Nieuwsbrief

Vraag de nieuwsbrief aan en blijf op de hoogte van Golfclub Heelsum

Ervaringen

Diverse groepen beleven een heerlijke dag op Golfbaan Heelsum, hieronder enkele ervaringen.
17 juni 2019 Barenbrug
’s Ochtends vroeg op maandag 17 juni was het nog heerlijk rustig in de baan en was het nog even genieten. De baan lag er fantastisch bij en alle complimenten aan Jeroen en zijn team van De Enk Groen & Golf. Zij hadden de dagen voor het evenement heel hard gewerkt om alles tip top eruit te laten zien. De Heerenochtend had speciaal voor deze dag hun gebruikelijke speeltijd vervroegd en hadden een fantastische baan waarop zij op deze zonovergoten ochtend “The American Dream” speelde.

Maar al gauw werd het al zichtbaar dat deze dag ook in het teken stond van Barenbrug. Overal werd van alles opgebouwd. Gele beachvlaggen kleurde het terras van Brasserie Heelsum en in de baan stonden op een aantal punten stands klaar met promotie materialen van de sponsoren. Iedereen was in de weer om alles op tijd klaar te zetten. Zelfs de buggy’s werden nog even grondig gewassen door Fred.
Na het ochtendprogramma op het onderzoekscentrum van Barenbrug in Wolfsheze, kwamen de eerste deelnemers rond 11:30 uur aan bij het clubhuis. De laatste voorbereidingen werden getroffen; een aantal deelnemers kozen voor ontspanning op het terras en weer anderen gingen nog even inslaan op de drivingrange. Vanaf 12:30 uur werd het startsein gegeven en gingen 120 fanatieke golfers strijden om de felbegeerde Barenbrug Cup of de Redexim Cup. Het was een warme dag en dat vraagt om veel water . . . heel veel water. Met een buggy vol geladen met water, appels en factor 50 (met dank aan Paul) zijn wij op pad gegaan om alle deelnemers te voorzien van water.
Op drie strategische punten in de baan stonden de sponsoren met hun producten. Hier werd een kleine pauze ingelast om de deelnemers te informeren over de producten. Naast de producten en een golfactiviteit met golfprofessional Jurrian van der Vaart, heeft de sommelier van DeWijnkamer.nl de deelnemers laten kennis maken met Oostenrijkse wijnen. Een kleine wijnproeverij in de baan was een leuke onderbreking voor de golfers. Het ging daarna een stuk beter met het spel. Brasserie Heelsum verzorgde heerlijke hapjes in de baan. Van verse haring, blokje kaas tot een sateetje, aan alles was gedacht.

Na een gezellige middag in de baan werd het feest voortgezet op het terras. Daar werden de winnaars van de Barenbrug Cup en de Redexim Cup bekend gemaakt. Aansluitend aan een aantal speeches werd het diner geserveerd. Alle deelnemer werden uitgenodigd om plaats te nemen aan de  mooi opgedekte tafels waar begonnen werd met een uitgeserveerd voorgerecht, gevolgd door een hoofdgerechtenbuffet en een afsluitend dessert. Het was nog lang gezellig bij Brasserie Heelsum. Met dank aan alle leden, collega’s van Golfclub Heelsum, Brasserie Heelsum en Golfshop Foregolfers voor het mogelijk maken van deze fantastische dag.