Nieuwsbrief

Vraag de nieuwsbrief aan en blijf op de hoogte van Golfclub Heelsum

Businessclub leden

Op deze pagina presenteren wij alle Businessclub leden van Golfbaan Heelsum. Hier kunt u de organisaties en bedrijven vinden die zich aan Businessclub Golfbaan Heelsum hebben verbonden. Klik op de naam en lees meer over het bedrijf en contactgegevens. 

Is het onderstaande niet juist? Laat het ons weten.
Bel naar 0317-31 31 36 of mail naar sales@gcheelsum.nl.
ACBproducts
ACBproducts
Arnold Bosch
http://www.acbproducts.com/
ActStamp Information Security
ActStamp Information Security
ActStamp Information Security neemt zorgen weg voor MKB-ondernemers op het gebied van IT Beveiliging. Verhoog uw cyberweerbaarheid met de MKB cyberweerbaarheidscheck, cyberbewustwordingscampagne of een ransomware check.
Robbert-Frank Ludwig
http://www.actstamp.nl
Robbert-Frank Ludwig
AKAM Netherlands
AKAM Netherlands
Retail en Hospitality hardware automatisering zijn onze specialiteiten. AKAM ontwikkeld en levert POS hardware oplossingen van het hoogste niveau, waarbij onze jarenlange product- en marktkennis hét verschil maakt. Het is dan ook meer dan logisch dat wij de absolute marktleider zijn in ons vakgebied! AKAM makes it possible!
Flip van de Klift
https://www.akam.nl/
Arbon Agenturen bv
Arbon Agenturen bv
Marcel Meijerink
http://arbonagenturen.nl/index.php
Architecten BNA Koper-Maassen
Architecten BNA Koper-Maassen
Dick Koper
http://kopermaassen.nl/
Ariëns advocaten
Ariëns advocaten
Ariëns advocaten te Amersfoort staat al meer dan 20 jaar garant voor kwalitatief hoogstaande dienstverlening. De advocaten zijn o.a. gespecialiseerd in personen- en familierecht, arbeidsrecht, erfrecht, huurrecht, ondernemingsrecht, privacyrecht en verbintenissenrecht. Mocht u tegen een juridisch probleem aanlopen, aarzelt u dan niet om contact op te nemen.
Miranda Hoogerdijk
https://www.ariensadvocaten.nl/
Miranda Hoogerdijk
Axius Advocaten & Mediators
Axius Advocaten & Mediators
Henk Braak
Benedek mediation
Benedek mediation
Benedek mediation is gericht op geschilbeslechting in familiekwesties. Met name nalatenschappen, echtscheiding en overige familiezaken. Mijn achtergrond en ervaring als (oud) notaris zorgt voor een sterke juridische inslag en begeleiding welke nodig is om op een juiste en creatieve manier familiekwesties op te lossen. Vanuit het kantoor dat is gevestigd in de Ericakerk (www.ericakerk.nl) te Ede ben ik op afspraak bereikbaar. Mail: mediator@benedek.nl en telefonisch 0653869385
Palko Benedek
http://www.benedekmediation.nl/
Palko Benedek
Big Brother bv
Big Brother bv
Harold van der Velde
http://
Blaissons Projecten
Blaissons Projecten
Marc van Haaren
http://
Broekhuis Ede bv
Broekhuis Ede bv
Het familiebedrijf Broekhuis is sinds 1932 actief in de Nederlandse automobielbranche. Broekhuis is officieel merkdealer van: BMW, Ford, MINI, Opel, Peugeot, Seat, Skoda en Volvo. Verder maken onderdeel uit van de Broekhuis Groep: Broekhuis Lease, Broekhuis Autoschade, Broekhuis Carplus (bedrijfswageninrichting), Broekhuis Motoren en Broekhuis Verzekeringen. Onze dagelijkse drive is enthousiaste klanten. Wij ontmoeten u graag . Broekhuis Ede, officieel merkdealer van Opel, is onderdeel van Broekhuis Groep. Adres: Frankeneng 118, Ede.
Bert Middelman
http://www.broekhuisgroep.nl/
Buro Koorts
Buro Koorts
Wij helpen mkb’ers met marketing. Helpers, dat zijn we. Dat zit gewoon in ons. Wij willen jou als mkb’er écht helpen om te groeien. Dit doen wij door ons te verdiepen in wat je doet en onze handen uit de mouwen te steken. Niet letterlijk natuurlijk! Maar wij blijven niet hangen bij ideeën en plannen en gaan actief aan de slag. Wij helpen je graag met marketing waar jij beter van wordt.
Herman Koot
https://www.burokoorts.nl/
Herman Koot
CapsNobel
CapsNobel
CapsNobel: uw persoonlijke adviseur Eén aanspreekpunt voor al uw financiële en fiscale zaken. Een persoonlijke adviseur die u met raad en daad terzijde staat in de snel veranderende informatie-economie. Iemand die voortdurend de actuele ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving bijhoudt. Dat is wat u van CapsNobel kunt verwachten. Hoe groot of hoe klein uw bedrijf ook is, wat voor vragen u ook heeft, onze zeventig medewerkers hebben voldoende kennis en ervaring in huis om u adequaat te kunnen adviseren. Vanuit onze vestigingen in Bergen op Zoom, Halsteren, Breda, Goes en Bennekom hebben wij dagelijks contact met het midden- en kleinbedrijf, grote ondernemingen, de medische sector en particulieren. Op die manier zijn wij vertrouwd met veranderingen en ontwikkelingen die zich in diverse branches voordoen. Dit geldt zeker ook voor de medische sector. De door de jaren heen opgebouwde kennis en ervaring maken CapsNobel tot hét aanspreekpunt voor de (Para) medicus en zorgverleners.
Eli Hendriks
http://www.capsnobel.nl/home
Eli Hendriks
Clanck
Clanck
Premium Audiosystemen voor Exclusieve Auto’s
Christian Den Hartog
http://www.clanck.com/
Christian Den Hartog
Corbeek Oudshoorn Advocaten
Corbeek Oudshoorn Advocaten
Corbeek Oudshoorn is een jong en klein advocatenkantoor in Arnhem, gevestigd in Journey in Arnhem (voormalige V&D). Een advocatenkantoor van twee gedreven specialisten met zeer ruime ervaring op het gebied van het arbeidsrecht. Getalenteerde advocaten die u direct en altijd kunt benaderen en die u eerlijk en duidelijk maken waar u staat en waar u aan toe bent.
Daniël Corbeek
https://co-advocaten.nl/
CPconsult bv
CPconsult bv
Investment Email: info@cpconsultbv.nl
Cor Prins
http://
CROP registeraccountants
CROP registeraccountants
Jos de Beule
http://
Curegie
Curegie
Curegie is binnen de zorgsector specialist in het vervullen van management- en stafvacatures (FWG 50 – 80); zowel in cure als in care. Wij bieden maatoplossingen voor vaste én interim posities en werken voor flexibele en duurzame oplossingen. In het contact met onze relaties staat persoonlijke aandacht centraal. Als dochteronderneming van Van Der Hoef & Partners beschikt Curegie over gedegen kennis van de zorg en een uitgebreid netwerk. Onze dienstverlening draagt bij aan betere zorgorganisaties én aan de loopbaanontwikkeling van (niet medische) professionals. Met persoonlijke aandacht leren wij de verwachtingen van kandidaten en organisaties kennen en brengen deze vervolgens bij elkaar. Op deze kwaliteit worden wij graag beoordeeld. Mocht u meer over Curegie willen weten of over onze diensten, spreek mij aan of kijk op onze site https://www.curegie.nl/. Tot ziens!
Godert van Walré de Bordes
https://curegie.nl/
De Enk Groen en Golf
De Enk Groen en Golf
Eric van Velzen
http://www.deenkgroenengolf.nl/
De Nooij Stainless
De Nooij Stainless
In co-creatie het beste uit elkaars talenten halen en samen de sterkste schakel in het productieproces vormen. Dat is onze missie. Met het productieproces in eigen hand is De Nooij Stainless een full-service organisatie. Zo leveren wij topkwaliteit RVS of aluminium lasersnijwerk, kantwerk en (gecertificeerd) laswerk. Voor onze klanten maken wij maatwerk machineonderdelen, seperation internals voor de energiemarkt, producten voor de voedingsindustrie en toelevering aan fabrikanten. Als hofleverancier dragen wij al ruim 100 jaar bij aan het doorgeven van het ambacht aan nieuwe generaties.
Winfred Ortse
https://www.denooijstainless.nl/
Winfred Ortse
Drost en Zonen bv
Drost en Zonen bv
Frank van Dijk
http://www.drostenzonen.nl/
D&S Benelux bv
D&S Benelux bv
D&S Benelux levert diensten en services op gebied van coating stalengevels en daken alsmede reiniging. Een bedrijfspand is een waardevol bezit: het is een belangrijke investering op de balans én het is het eerste dat veel klanten van u zien. Kortom; het is uw visitekaartje. Is de uitstraling niet zo sprekend meer of voldoet het niet meer aan de eisen die u eraan stelt, dan kan renovatie door middel van coating van uw bedrijfspand een slimme en voordelige oplossing zijn.
Nico Terlage
http://www.dsbenelux.nl
Nico Terlage
EPK
EPK
Onbevangen en open kijkt een baby de wereld in. Alles is mogelijk in zijn wondere wereld. Kunt u net zo onbevangen naar uw bedrijf kijken? Durft u eerlijk te zeggen waar uw bedrijf voor staat en wat uw bedrijf wil zijn? Extra Peekaa laat u in de spiegel kijken totdat het beeld scherp, helder en echt is. Daarna verplaatsen we de focus. Welk gezicht toont u aan de buitenwereld? Wijkt het af van het beeld in de spiegel? Extra Peekaa laat u zien waar het wringt. Daarna gaan we aan de slag. We ontwikkelen een energieke identiteit die uw bedrijf als een maatpak past!
Patrick Kolijn
http://
Flynth Adviseurs & Accountants
Flynth Adviseurs & Accountants
R.A. Vonk
http://
Geilenkirchen bv
Geilenkirchen bv
De levering van diensten op het gebied van defensie consultancy.
Huub Geilenkirchen
Huub Geilenkirchen
Glaspunt bv
Glaspunt bv
Ramon Ciurans
http://
Grovema bv
Grovema bv
Theo Smit
http://www.grovema.com
Hapro International
Hapro International
Hapro International is een nationaal en internationaal gerenommeerde producent en groothandel van ijzerwaren en kunststofdelen. Wij leveren zowel aan de industrie en de ijzerwarenvakhandel als aan bouwmarkten. Wij zijn gedurende de afgelopen tientallen jaren nationaal en internationaal uitgegroeid tot een actieve en betrouwbare partner voor onze klanten door onze unieke en betrouwbare werkwijze. Op basis van de wens van onze klanten kunnen wij volledige ondersteuning bieden tijdens de totale procesgang van bestelling tot levering.
Robert-Jan Spits
https://www.haprointernational.com/nl/
Harmonische Architectuur
Harmonische Architectuur
Harmonische Architectuur is al jaren de expert in het ontwerpen voor herbestemmingen, nieuwbouw en verbouw. Vanuit onze ervaring, kennis en teamspirit werken wij harmonieus samen met onze opdrachtgevers aan zowel traditionele als eigentijdse oplossingen voor bestaande (historische) en nieuwe omgevingen. Wij werken duurzaam, kwalitatief hoogstaand en vanuit ons ambacht waarbij we, met respect voor de traditie, ook moderne oplossingen bieden. Het bedrijf bestaat momenteel uit 10 personen, van wie 3 architecten en 6 ervaren bouwkundigen. Harmonisch komt van het Griekse woord ‘Harmonia’ dat staat voor: Voeg, verbinding, wereldorde, overeenkomst en akkoord. Onze architectuur en werkwijze verbinden wij ons, op harmonische wijze met de opdracht, met oog en hart voor cultuur, landschap, milieu, gebouwde omgeving, bouwstijl, kosten, taakstelling en toekomstverwachtingen.
Remko van de Weerd
https://harmonischearchitectuur.com/
Remko van de Weerd
Hodima Holding bv
Hodima Holding bv
Dick ten Hove
http://
Ideal Standard
Ideal Standard
Ideal Standard is één van ’s wereld meest toonaangevende en innovatieve producenten van sanitair producten voor badkamers, douche- en toiletruimtes en keukens. Als enige fabrikant biedt Ideal Standard een compleet programma met sanitaire producten: kranen, keramische wastafels met bijbehorende meubelen, inbouwreservoirs, toiletten, urinoirs, composiet douchevloeren en acryl douchebakken, bad- en douche thermostaten, complete douchesystemen, sanitaire steunen en accessoires. De complete sanitair inrichting afkomstig van één producent, één merk, één adres, één aanspreekpunt.
Arno van de Laar
http://www.idealstandard.nl/
IDS Bakker
IGMA bv
IGMA bv
Gerard van de Meent
http://
ING Private Banking
Innoser Nederland B.V.
Innoser Nederland B.V.
Jan Bartels
http://
Internass B.V.
Internass B.V.
INTERNASS websites. Internass is gespecialiseerd in het maken en onderhouden van websites. Een full service, in-house WordPress specialist. Wij maken een opmaat gemaakte website gebaseerd op jouw logo en huisstijl. Je krijgt één ontwerper dus één aanspreekpunt. De website is en blijft van jou. Internass richt zich met name op het midden- en kleinbedrijf. Wij maken websites voor zzp’ers, dokters, tandartspraktijken, restaurants, consultants, bouwondernemingen, retailers, verhuurders, verenigingen en noem maar op. Wij vertellen jullie verhaal.
Daan Nass
https://internass.nl/
Daan Nass
IP Campus Holding bv
IP Campus Holding bv
Lia van Ettekoven
http://
IV experts
IV experts
IV experts is de specialist in functioneel beheer, informatiemanagement en data. Wij adviseren organisaties, wij verbinden organisaties aan de juiste experts en dragen bij aan de ontwikkeling, coaching en opleiding van organisaties, het vakgebied en professionals. Ons doel: Élke organisatie haar informatievoorziening op orde.
Jorg Bolder
http://www.iv-experts.com/
Jorg Bolder
Kasteel Wijenburg
Kasteel Wijenburg
Kasteel Wijenburg, pittoresk gelegen in het Betuwse Echteld, is een stijlvolle locatie voor bijzondere zakelijke bijeenkomsten en romantische huwelijksfeesten.
Johan Huisman
http://www.kasteelwijenburg.nl
Johan Huisman
Kelderman Groep
Kelderman Groep
Slimme bouwers met karakter. De Kelderman Groep is al honderd jaar een begrip in Midden-Nederland. Met behulp van moderne technieken werken we dagelijks aan innovaties, zodat we nog beter en sneller kunnen bouwen. Vakmanschap, snelle doorlooptijden en een marktconforme prijs vormen de basis van onze dienstverlening. ‘Nul opleverpunten’ bij iedere klus is onze doelstelling. En afspraak is afspraak.
C.M. (Kees) Blotenburg | directeur Kelderman Bouw & Burgerbouw
http://www.keldermanbouw.nl/
C.M. (Kees) Blotenburg | directeur Kelderman Bouw & Burgerbouw
Kooltrans
Kooltrans
Felix Koolhaas
http://www.groupage-transport.com/
Lammers Consultancy
Lammers Consultancy
Job Lammers
http://
Libertas Pascal
Libertas Pascal
Libertas Pascal is dé duurzame drukkerij in Utrecht. Wij maken je drukwerk met een warm hart, een no-nonsense mentaliteit, de ervaring van een oude rot en de energie van een start-up! We drukken offset en digitaal, in kleine oplages én grote. We zijn er voor traditioneel en creatief drukwerk. Maar wel met extra aandacht zodat jij met jouw boodschap écht impact maakt.
Peter Lagerweij
https://libertaspascal.nl/
Peter Lagerweij
Luminis
Luminis
Luminis is een software- en technologiebedrijf op het gebied van Cloud en data met vestigingen in Amsterdam, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem en Rotterdam.
Hans Bossenbroek
https://luminis.eu/
Meditain Holding b.v.
Meditain Holding b.v.
Meditain Holding bestaat uit de bedrijven Meditain, eqube en MDW medical. Allen dragen op een unieke manier bij aan de veilige toepassing van medische technologie. Meditain biedt sinds 2011 zorginstellingen een helpende hand bij kwaliteitsvraagstukken, implementatie en functioneel beheer van een FMIS of een van de andere thema’s waarbinnen wij actief zijn. Eqube, ons online kennisplatform voor zorgmedewerkers waarmee zij zeer eenvoudig toegang hebben tot vele duizenden handleidingen van medische hulpmiddelen. MDW medical is gespecialiseerd in het kopen, verkopen en onderhouden van medische apparatuur. Contactpersoon: Rob Schipper, Directeur Eigenaar.
Rob Schipper
http://meditain.nl
Mijnhart Uitvaartverzorging bv
Mijnhart Uitvaartverzorging bv
Familiebedrijf Mijnhart Uitvaartverzorging verzorgt al ruim 105 jaar uitvaarten in de Gemeenten Renkum, Wageningen, Arnhem en Overbetuwe. Ons team helpt u met het organiseren van de uitvaart. Zij zijn er om u te ondersteunen bij het vormgeven van een stijlvol en persoonlijk afscheid. Op onze website kunt u meer lezen over onze rouwcentra, diensten, producten en mogelijkheden. Mijnhart Uitvaartverzorging(026) 333 30 29
Dick Mijnhart
http://www.mijnhartuitvaartverzorging.nl
MKBTR
MKBTR
MKBTR helpt uw onderneming topfit te maken! Wij kunnen u helpen met financiële en/of fiscale oplossingen. Maar ook op gebied van HR en marketing staan wij graag voor u klaar.
Michiel Zwart
https://mkbtr.nl/
Michiel Zwart
Mobach Makelaardij
Mobach Makelaardij
Funda.nl heeft Mobach Makelaardij uitgeroepen tot de "meest opvallende makelaar in de regio". De visie van Mobach Makelaardij op de verkoop van woningen is helder: hoe meer kijkers er op een woning af komen, hoe eerder de woning zal worden verkocht en hoe hoger de opbrengst. Kijkers worden aangetrokken door woningen die mooi, professioneel en volledig worden gepresenteerd en die op funda.nl hoog op de lijst staan. En dit is precies waar Mobach Makelaardij in is gespecialiseerd.
Onno van den Berg RMT
http://www.mobach.nu/
Onno van den Berg RMT
Mujibor bv
Mujibor bv
Mujibor de Graaf
http://
Multimax bv
Multimax bv
Multimax bv is een jonge uitzendorganisatie maar wel met veel ervaring. Wij zijn gespecialiseerd in het uitzenden van medewerkers, afkomstig uit het oosten van Europa. Onze mensen hebben de juiste arbeidsethos. Mede daardoor voorzien wij met veel enthousiasme en succes, vele verschillende soorten bedrijven van de juiste flexibele medewerkers. Ons team kan 24/7 schakelen zodat uw organisatie altijd door kan draaien.
Arjan Kreuter
http://multimaxbv.nl
Oomens Timber Products BV
Oomens Timber Products BV
Oomens Timber Products BV is a Dutch timber agency affiliated with The Netherlands Association of Timber Agents (NATA). We represent birch and poplar plywood producers from Italy and a radiata pine sawmill from New Zealand. Our customers are located in the whole of Europe, but mainly in The Netherlands, Belgium, Germany, Scandinavia and the Baltic countries. All our partners are FSC and/or PEFC-certified.
Stef Oomens
http://www.oomens-timber.com/
Peak & Valley bv
Peak & Valley bv
Adri Janssen
http://www.peakandvalley.nl/
Pefin
Pefin
Piet de Jong
http://
QING
QING
QING Groep is een ingenieursbureau voor mechatronica en duurzaamheid. Met onze consultants, adviseurs, engineers en projectmanagers werken wij aan uiteenlopende projecten in verschillende markten en voor diverse opdrachtgevers. Binnen QING staan onze medewerkers centraal. Wij willen dat zij plezier hebben in wat ze doen en samen bereiken. Dat plezier vind ik ook terug in golf; voor mij het mooiste spel dat er is, met afstand. Mocht u meer over QING willen weten of over onze diensten, spreek mij aan of kijk op onze site www.qing.nl. Tot ziens!
Arno Albers
http://www.qing.nl
Arno Albers
QS solutions
QS solutions
Een optimale én gebruiksvriendelijke bescherming van gegevens. Dat is de kracht van QS solutions. Wij beveiligen gegevens, zonder de productiviteit te belemmeren. Sterker nog, met onze softwarediensten en oplossingen verhogen we de productiviteit terwijl organisaties genieten van een optimale security. Dat doen we door Microsoft technologie voor organisaties te laten werken. Zodat het goed beschermd is en medewerkers efficiënter hun werk kunnen doen, waar en wanneer ze maar willen.
Boudewijn Nuij
http://https://qssolutions.nl/
Boudewijn Nuij
Quality Support
Quality Support
Quality Support is specialist in het meten en verbeteren van klantcontact. Dit doen we op alle kanalen (telefoon, e-mail, social media, chat en face-to-face). Wij bestaan inmiddels 27 jaar. De kracht zit in de combinatie van meten en verbeteren en opnieuw meten enz. We zijn werkzaam in alle branches. Wat betreft verbeteren werken we in onze trajecten graag met business games, een hele effectieve en interactieve wijze van leren. Onze mensen werken met passie voor klantcontact!
Ron Gubbels
http://www.quality-support.nl
Ron Gubbels
Rabobank Private Banking
Rabobank Private Banking
Rabobank Vallei en Rijn is een coöperatieve bank en staat al ruim 100 jaar midden in de FoodValley-regio. We verbinden ons op verschillende manieren met onze omgeving, want samen bereiken we meer. Dit doen we onder andere door het sponsoren van activiteiten waarbij mensen samenwerken en elkaar ontmoeten. Zo ook bij Golfclub Heelsum, waar we trotse hoofdsponsor zijn. Daarnaast zijn we actief in de Businessclub van GC Heelsum. Ook in het maken van financiële keuzes laten we u niet zomaar alleen staan. Bij Rabobank Private Banking bent u aan het juiste adres voor vakkundig advies op maat. Onze specialisten staan graag dichtbij en luisteren naar uw vermogensverhaal waarvan u de auteur bent. Zo helpen we u op weg in het behalen van uw persoonlijke doelen!
Rob den Hollander
Roseboom Ede
Roseboom Ede
Jan Koole
http://www.roseboomede.nl/
Simac
Simac
Bert Hardeman
https://www.simac.com/nl
Sjabbens Sports & Health
Sjabbens Sports & Health
Met onze mooie locaties, ervaren trainers en uitgebreide lesroosters willen wij iedereen inspireren om te starten met sporten én om te blijven sporten.
Henk Sjabbens
http://www.sjabbens.nl/
Skyliner Automatisering bv
Skyliner Automatisering bv
ICT is mensenwerk Skyliner laat ICT werken voor mensen. U hoeft zich dan niet langer druk te maken om uw internetverbinding, telefonie of automatisering, dat doen wij voor u. Want hoe complex ICT ook lijkt, automatisering is er om zaken makkelijker, efficiënter en prettiger te maken. Goede ICT geeft u meer tijd om dat te doen waar u goed in bent (of wat u leuk vindt, golfen bijvoorbeeld). Wij beantwoorden elk ICT-vraagstuk met een eenvoudige en effectieve oplossing. Een oplossing die werkt, voor u!
Arno Hoeve
http://www.skyliner.nl/
Arno Hoeve
Sparcs Leisure Development
Sparcs Leisure Development
Al meer dan 15 jaar is Sparcs Leisure Development uw betrouwbare partner voor een tweede woning in het buitenland. Wij onderscheiden ons door onze rijke ervaring in buitenlandse projectontwikkeling op toplocaties, hoogwaardige bouwkwaliteit en verfrissende architectuur. Wij bieden een compleet concept van grondaankoop tot ontwikkeling, van verkoop tot verhuur en daarna. Over alles is nagedacht om van uw tweede woning een betrouwbare investering te maken, zonder zorgen.
Peter Antonissen
//http://www.sparcs.com/
Peter Antonissen
SPEYK
SPEYK
SPEYK is de ICT dienstverlener die met meer dan 65 professionals bedrijven helpt meer te bereiken door technologie slim in te zetten en werkprocessen te automatiseren en te optimaliseren. Dit doen wij inclusief het leveren van de juiste begeleiding. We zijn al 21 jaar een betrouwbare Microsoft Gold gecertificeerde ICT partner gesitueerd in het midden van het land. Eerlijk, nuchter in doen en denken, gericht op jouw bedrijfscontinuïteit en innovatie.
Han Palm
https://www.speyk.nl/
Han  Palm
S-P-S Master Equipment bv
S-P-S Master Equipment bv
Arnold Bosch
http://
Stargroup
Stargroup
Experts in financiële zekerheid, denkend in oplossingen, wij regelen het! Stargroup is voortdurend bezig met de toekomst, de toekomst van jou! Hoe ontwikkelt de financiële wereld zich om jou en ons heen? Hoe kan jij je daar het beste op voorbereiden? En wat verwacht jij als relatie van ons? Daarbij sta jij als relatie altijd in het middelpunt en staat de continuatie van ons bedrijf voorop. Wij vinden het belangrijk dat we vooroplopen op het gebied van kennis en innovatie om onze organisatie fris en modern te houden, met een hoge servicegraad. Vooral om jou van het beste advies te voorzien. Stargroup is er voor het bedrijfsleven, de ondernemer en particulier. Wij adviseren en bemiddelen in verzekeringen, hypotheken en pensioenen.
Danny Hensen
https://www.stargroup.nl/
Danny Hensen
Synofit
Synofit
René den Admirant
http://www.synofit.nl
TA Instruments
TA Instruments
TA Instruments – a subsidiary of Waters Corporation (NYSE: WAT) – is the leading manufacturer of analytical instruments for thermal analysis, rheology, and microcalorimetry. The company is headquartered in New Castle, Delaware, USA, and has direct operations in 23 countries. The production of Air Chiller Systems is located in Ede the Netherlands. The ACS-3 is a unique gas flow cooling system. It is equipped with a three-stage cascading compressor design, enabling testing to unprecedented temperatures as low as -100°C.The ACS-3 can help eliminate or reduce liquid nitrogen usage and associated hazards from any laboratory and offers an incredible return on investment estimated between two to three years.
Dirk den Hartog
http://www.tainstruments.com
Tegelgroep Nederland bv
Tegelgroep Nederland bv
Frank van der Weide / Wilfred Versteege
http://tegelgroep.nl/
Tekst & Visie
Tekst & Visie
Tekst & Visie geeft heldere marketingcommunicatie-adviezen en tekstuele input ten behoeve van corporate image en branding waarbij kernwaarden, visie en missie centraal staan. Door de jaren heen zijn de drie C’s van Communicatie, Connectie en Commercie onderdeel geworden van ons DNA. In samenwerking met een team van professionals kan tevens een totaalconcept gerealiseerd worden. Van idee naar concept en van strategie naar uitvoering.
Mirjam van Essen
http://www.tekstenvisie.nl
Mirjam van Essen
Telpoint Benelux bv
Telpoint Benelux bv
Telpoint, de communicatieleverancier! Het adres voor vaste en mobiele telefonie en inbouw van diverse automotive producten binnen de Benelux!
Wilbert Jacobs
http://www.telpoint.nl/
TopParken
TopParken
Vakantieherinneringen maken we samen
Duncan van Koesveld
https://www.topparken.nl/
Turkesteen
Turkesteen
Bij Turkesteen vindt u een uitgebalanceerde collectie nachtrust op maat. Sterke merken met daarnaast bedrijven die maatwerk leveren, zijn in een evenwicht van sfeer en techniek verdeeld over de drie etages. Schuif aan voor een adviesgesprek en ervaar het verschil van dag en nacht.
Jean-Paul Palman
https://www.turkesteen.nl/
Van den Berg Installateurs bv
Van den Berg Installateurs bv
Peter Wijntjes
http://www.vandenberg-installateurs.nl/
Van Putten van Apeldoorn
Van Putten van Apeldoorn
Notarissen, adviseurs, mediators
Ed Boerkamp
http://www.vpvanotarissen.nl/
Vello Elektro
Vello Elektro
Vello Elektro produceert en levert portable elektro verdeelkasten van 16 tot 1600A “op maat” aan professionele afnemers in Europa. Doelgroep is voornamelijk verhuur- en bouwbedrijven. Met een team van zo’n kleine 20 personen produceren wij jaarlijks zo’n 7000 veerdeelkasten in Duiven. Alle type’s (ca 35) zijn volledig in eigen huis ontworpen en worden per project speciaal op maat geassembleerd. De Vello producten staan bekend als topkwaliteit, Naast verdeelkasten ontwikkelen wij ook portable EV-laadkasten (zie www.velload.nl)
Henk van Velsen
https://vello.nl/
Henk van Velsen
VHG
VHG
Een veilige leefomgeving is ons gezamenlijke doel. We bieden gemeenten en andere organisaties kwalitatief hoogwaardige dienstverlening en inhoudelijke expertise op het vakgebied van veiligheid en handhaving. Dit doen via verschillende bedrijven binnen onze groep, waaronder een trainingsbureau, een adviesbureau en een onderzoeksbureau. Kijk op www.veiligheidenhandhavinggroep.nl voor meer informatie.
Gert-Jan Schippers
http://www.veiligheidenhandhavinggroep.nl/
Gert-Jan Schippers
Woodbrook Advies bv
Woodbrook Advies bv
Werkzaamheden: Boardroom advice, commissariaten en overname begeleiding.
Bas Franse
http://
Xantion
Xantion
De ICT-voorziening is ook voor u cruciaal. Het beheer ervan kunt u volledig en eenvoudig aan Xantion uitbesteden en dat voor € 1,95 per dag per werkplek, inclusief servers, netwerken en alle vragen van gebruikers. Geen dure investeringen meer of medewerkers hiervoor inhuren. Het resultaat? Bovengemiddeld betrouwbare ICT systemen tegen lage en voorspelbare kosten. Service? Wij helpen u met veel plezier en dit kost u niets. Hoe dat kan? Simpel. Wij moeten u wel goede systemen leveren want wij verdienen niets op service, zoals vaak het geval is bij andere aanbieders. Kortom, geen irritaties meer en minder onderbrekingen voor u en uw medewerkers. Xantion is eerlijk, gedreven, pragmatisch en toegankelijk. Interesse? Neem dan gerust contact met ons op. ICT-beheer is een vak, óns vak.
Marcel van Boheemen
http://www.xantion.nl/
Marcel van Boheemen
Zon Transitie Support bv
Zon Transitie Support bv
Harry Witvliet
http://