Nieuwsbrief

Vraag de nieuwsbrief aan en blijf op de hoogte van Golfclub Heelsum

Businessclub leden

Op deze pagina presenteren wij alle Businessclub leden van Golfbaan Heelsum. Hier kunt u de organisaties en bedrijven vinden die zich aan Businessclub Golfbaan Heelsum hebben verbonden. Klik op de naam en lees meer over het bedrijf en contactgegevens. 

Is het onderstaande niet juist? Laat het ons weten.
Bel naar 0317-31 31 36 of mail naar sales@gcheelsum.nl.
ACBproducts
ACBproducts
Arnold Bosch
http://www.acbproducts.com/
AKAM Netherlands
AKAM Netherlands
Retail en Hospitality hardware automatisering zijn onze specialiteiten. AKAM ontwikkeld en levert POS hardware oplossingen van het hoogste niveau, waarbij onze jarenlange product- en marktkennis hét verschil maakt. Het is dan ook meer dan logisch dat wij de absolute marktleider zijn in ons vakgebied! AKAM makes it possible!
Flip van de Klift
https://www.akam.nl/
Arbon Agenturen bv
Arbon Agenturen bv
Marcel Meijerink
http://arbonagenturen.nl/index.php
Architecten BNA Koper-Maassen
Architecten BNA Koper-Maassen
Dick Koper
http://kopermaassen.nl/
Axius Advocaten & Mediators
Axius Advocaten & Mediators
Henk Braak
Big Brother bv
Big Brother bv
Harold van der Velde
http://
Blaissons Projecten
Blaissons Projecten
Marc van Haaren
http://
Broekhuis Ede bv
Broekhuis Ede bv
Het familiebedrijf Broekhuis is sinds 1932 actief in de Nederlandse automobielbranche. Broekhuis is officieel merkdealer van: BMW, Ford, MINI, Opel, Peugeot, Seat, Skoda en Volvo. Verder maken onderdeel uit van de Broekhuis Groep: Broekhuis Lease, Broekhuis Autoschade, Broekhuis Carplus (bedrijfswageninrichting), Broekhuis Motoren en Broekhuis Verzekeringen. Onze dagelijkse drive is enthousiaste klanten. Wij ontmoeten u graag . Broekhuis Ede, officieel merkdealer van Opel, is onderdeel van Broekhuis Groep. Adres: Frankeneng 118, Ede.
Bert Middelman
http://www.broekhuisgroep.nl/
Buro Koorts
Buro Koorts
Wij helpen mkb’ers met marketing. Helpers, dat zijn we. Dat zit gewoon in ons. Wij willen jou als mkb’er écht helpen om te groeien. Dit doen wij door ons te verdiepen in wat je doet en onze handen uit de mouwen te steken. Niet letterlijk natuurlijk! Maar wij blijven niet hangen bij ideeën en plannen en gaan actief aan de slag. Wij helpen je graag met marketing waar jij beter van wordt.
Herman Koot
https://www.burokoorts.nl/
Herman Koot
CapsNobel
CapsNobel
CapsNobel: uw persoonlijke adviseur Eén aanspreekpunt voor al uw financiële en fiscale zaken. Een persoonlijke adviseur die u met raad en daad terzijde staat in de snel veranderende informatie-economie. Iemand die voortdurend de actuele ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving bijhoudt. Dat is wat u van CapsNobel kunt verwachten. Hoe groot of hoe klein uw bedrijf ook is, wat voor vragen u ook heeft, onze zeventig medewerkers hebben voldoende kennis en ervaring in huis om u adequaat te kunnen adviseren. Vanuit onze vestigingen in Bergen op Zoom, Halsteren, Breda, Goes en Bennekom hebben wij dagelijks contact met het midden- en kleinbedrijf, grote ondernemingen, de medische sector en particulieren. Op die manier zijn wij vertrouwd met veranderingen en ontwikkelingen die zich in diverse branches voordoen. Dit geldt zeker ook voor de medische sector. De door de jaren heen opgebouwde kennis en ervaring maken CapsNobel tot hét aanspreekpunt voor de (Para) medicus en zorgverleners.
Eli Hendriks
http://www.capsnobel.nl/home
Eli Hendriks
Corbeek Oudshoorn Advocaten
Corbeek Oudshoorn Advocaten
Corbeek Oudshoorn is een jong en klein advocatenkantoor in Arnhem, gevestigd in Journey in Arnhem (voormalige V&D). Een advocatenkantoor van twee gedreven specialisten met zeer ruime ervaring op het gebied van het arbeidsrecht. Getalenteerde advocaten die u direct en altijd kunt benaderen en die u eerlijk en duidelijk maken waar u staat en waar u aan toe bent.
Daniël Corbeek
https://co-advocaten.nl/
CPconsult bv
CPconsult bv
Investment Email: info@cpconsultbv.nl
Cor Prins
http://
CROP registeraccountants
CROP registeraccountants
Jos de Beule
http://
Curegie
Curegie
Curegie is binnen de zorgsector specialist in het vervullen van management- en stafvacatures (FWG 50 – 80); zowel in cure als in care. Wij bieden maatoplossingen voor vaste én interim posities en werken voor flexibele en duurzame oplossingen. In het contact met onze relaties staat persoonlijke aandacht centraal. Als dochteronderneming van Van Der Hoef & Partners beschikt Curegie over gedegen kennis van de zorg en een uitgebreid netwerk. Onze dienstverlening draagt bij aan betere zorgorganisaties én aan de loopbaanontwikkeling van (niet medische) professionals. Met persoonlijke aandacht leren wij de verwachtingen van kandidaten en organisaties kennen en brengen deze vervolgens bij elkaar. Op deze kwaliteit worden wij graag beoordeeld. Mocht u meer over Curegie willen weten of over onze diensten, spreek mij aan of kijk op onze site https://www.curegie.nl/. Tot ziens!
Godert van Walré de Bordes
https://curegie.nl/
De Enk Groen en Golf
De Enk Groen en Golf
Eric van Velzen
http://www.deenkgroenengolf.nl/
Drost en Zonen bv
Drost en Zonen bv
Frank van Dijk
http://www.drostenzonen.nl/
D&S Benelux bv
D&S Benelux bv
D&S Benelux levert diensten en services op gebied van coating stalengevels en daken alsmede reiniging. Een bedrijfspand is een waardevol bezit: het is een belangrijke investering op de balans én het is het eerste dat veel klanten van u zien. Kortom; het is uw visitekaartje. Is de uitstraling niet zo sprekend meer of voldoet het niet meer aan de eisen die u eraan stelt, dan kan renovatie door middel van coating van uw bedrijfspand een slimme en voordelige oplossing zijn.
Nico Terlage
http://www.dsbenelux.nl
Nico Terlage
Flynth Adviseurs & Accountants
Flynth Adviseurs & Accountants
R.A. Vonk
http://
Geilenkirchen bv
Geilenkirchen bv
De levering van diensten op het gebied van defensie consultancy.
Huub Geilenkirchen
Huub Geilenkirchen
Glaspunt bv
Glaspunt bv
Ramon Ciurans
http://
Grovema bv
Grovema bv
Theo Smit
http://www.grovema.com
Harmonische Architectuur
Harmonische Architectuur
Remko van de Weerd
http://
Hodima Holding bv
Hodima Holding bv
Dick ten Hove
http://
IDS Bakker
IGMA bv
IGMA bv
Gerard van de Meent
http://
ING Private Banking
Innoser Nederland B.V.
Innoser Nederland B.V.
Jan Bartels
http://
IP Campus Holding bv
IP Campus Holding bv
Lia van Ettekoven
http://
IV experts
IV experts
IV experts is de specialist in functioneel beheer, informatiemanagement en data. Wij adviseren organisaties, wij verbinden organisaties aan de juiste experts en dragen bij aan de ontwikkeling, coaching en opleiding van organisaties, het vakgebied en professionals. Ons doel: Élke organisatie haar informatievoorziening op orde.
Jorg Bolder
http://www.iv-experts.com/
Jorg Bolder
Kasteel Wijenburg
Kasteel Wijenburg
Kasteel Wijenburg, pittoresk gelegen in het Betuwse Echteld, is een stijlvolle locatie voor bijzondere zakelijke bijeenkomsten en romantische huwelijksfeesten.
Johan Huisman
http://www.kasteelwijenburg.nl
Johan Huisman
Kelderman Groep
Kelderman Groep
Slimme bouwers met karakter. De Kelderman Groep is al honderd jaar een begrip in Midden-Nederland. Met behulp van moderne technieken werken we dagelijks aan innovaties, zodat we nog beter en sneller kunnen bouwen. Vakmanschap, snelle doorlooptijden en een marktconforme prijs vormen de basis van onze dienstverlening. ‘Nul opleverpunten’ bij iedere klus is onze doelstelling. En afspraak is afspraak.
C.M. (Kees) Blotenburg | directeur Kelderman Bouw & Burgerbouw
http://www.keldermanbouw.nl/
C.M. (Kees) Blotenburg | directeur Kelderman Bouw & Burgerbouw
Kooltrans
Kooltrans
Felix Koolhaas
http://www.groupage-transport.com/
Lammers Consultancy
Lammers Consultancy
Job Lammers
http://
Meditain Holding b.v.
Meditain Holding b.v.
Meditain Holding bestaat uit de bedrijven Meditain, eqube en MDW medical. Allen dragen op een unieke manier bij aan de veilige toepassing van medische technologie. Meditain biedt sinds 2011 zorginstellingen een helpende hand bij kwaliteitsvraagstukken, implementatie en functioneel beheer van een FMIS of een van de andere thema’s waarbinnen wij actief zijn. Eqube, ons online kennisplatform voor zorgmedewerkers waarmee zij zeer eenvoudig toegang hebben tot vele duizenden handleidingen van medische hulpmiddelen. MDW medical is gespecialiseerd in het kopen, verkopen en onderhouden van medische apparatuur. Contactpersoon: Rob Schipper, Directeur Eigenaar.
Rob Schipper
http://meditain.nl
Mijnhart Uitvaartverzorging bv
Mijnhart Uitvaartverzorging bv
Familiebedrijf Mijnhart Uitvaartverzorging verzorgt al ruim 105 jaar uitvaarten in de Gemeenten Renkum, Wageningen, Arnhem en Overbetuwe. Ons team helpt u met het organiseren van de uitvaart. Zij zijn er om u te ondersteunen bij het vormgeven van een stijlvol en persoonlijk afscheid. Op onze website kunt u meer lezen over onze rouwcentra, diensten, producten en mogelijkheden. Mijnhart Uitvaartverzorging(026) 333 30 29
Dick Mijnhart
http://www.mijnhartuitvaartverzorging.nl
Mobach Makelaardij
Mobach Makelaardij
Funda.nl heeft Mobach Makelaardij uitgeroepen tot de "meest opvallende makelaar in de regio". De visie van Mobach Makelaardij op de verkoop van woningen is helder: hoe meer kijkers er op een woning af komen, hoe eerder de woning zal worden verkocht en hoe hoger de opbrengst. Kijkers worden aangetrokken door woningen die mooi, professioneel en volledig worden gepresenteerd en die op funda.nl hoog op de lijst staan. En dit is precies waar Mobach Makelaardij in is gespecialiseerd.
Onno van den Berg RMT
http://www.mobach.nu/
Onno van den Berg RMT
Mujibor bv
Mujibor bv
Mujibor de Graaf
http://
Multimax bv
Multimax bv
Multimax bv is een jonge uitzendorganisatie maar wel met veel ervaring. Wij zijn gespecialiseerd in het uitzenden van medewerkers, afkomstig uit het oosten van Europa. Onze mensen hebben de juiste arbeidsethos. Mede daardoor voorzien wij met veel enthousiasme en succes, vele verschillende soorten bedrijven van de juiste flexibele medewerkers. Ons team kan 24/7 schakelen zodat uw organisatie altijd door kan draaien.
Arjan Kreuter
http://multimaxbv.nl
Peak & Valley bv
Peak & Valley bv
Adri Janssen
http://www.peakandvalley.nl/
Pefin
Pefin
Piet de Jong
http://
QING
QING
QING Groep is een ingenieursbureau voor mechatronica en duurzaamheid. Met onze consultants, adviseurs, engineers en projectmanagers werken wij aan uiteenlopende projecten in verschillende markten en voor diverse opdrachtgevers. Binnen QING staan onze medewerkers centraal. Wij willen dat zij plezier hebben in wat ze doen en samen bereiken. Dat plezier vind ik ook terug in golf; voor mij het mooiste spel dat er is, met afstand. Mocht u meer over QING willen weten of over onze diensten, spreek mij aan of kijk op onze site www.qing.nl. Tot ziens!
Arno Albers
http://www.qing.nl
Arno Albers
Quality Support
Quality Support
Quality Support is specialist in het meten en verbeteren van klantcontact. Dit doen we op alle kanalen (telefoon, e-mail, social media, chat en face-to-face). Wij bestaan inmiddels 27 jaar. De kracht zit in de combinatie van meten en verbeteren en opnieuw meten enz. We zijn werkzaam in alle branches. Wat betreft verbeteren werken we in onze trajecten graag met business games, een hele effectieve en interactieve wijze van leren. Onze mensen werken met passie voor klantcontact!
Ron Gubbels
http://www.quality-support.nl
Ron Gubbels
Rabobank Private Banking
Rabobank Private Banking
Rabobank Vallei en Rijn is een coöperatieve bank en staat al ruim 100 jaar midden in de FoodValley-regio. We verbinden ons op verschillende manieren met onze omgeving, want samen bereiken we meer. Dit doen we onder andere door het sponsoren van activiteiten waarbij mensen samenwerken en elkaar ontmoeten. Zo ook bij Golfclub Heelsum, waar we trotse hoofdsponsor zijn. Daarnaast zijn we actief in de Businessclub van GC Heelsum. Ook in het maken van financiële keuzes laten we u niet zomaar alleen staan. Bij Rabobank Private Banking bent u aan het juiste adres voor vakkundig advies op maat. Onze specialisten staan graag dichtbij en luisteren naar uw vermogensverhaal waarvan u de auteur bent. Zo helpen we u op weg in het behalen van uw persoonlijke doelen!
Rob den Hollander
Roseboom Ede
Roseboom Ede
Jan Koole
http://www.roseboomede.nl/
Simac
Simac
Bert Hardeman
https://www.simac.com/nl
Skyliner Automatisering bv
Skyliner Automatisering bv
ICT is mensenwerk Skyliner laat ICT werken voor mensen. U hoeft zich dan niet langer druk te maken om uw internetverbinding, telefonie of automatisering, dat doen wij voor u. Want hoe complex ICT ook lijkt, automatisering is er om zaken makkelijker, efficiënter en prettiger te maken. Goede ICT geeft u meer tijd om dat te doen waar u goed in bent (of wat u leuk vindt, golfen bijvoorbeeld). Wij beantwoorden elk ICT-vraagstuk met een eenvoudige en effectieve oplossing. Een oplossing die werkt, voor u!
Arno Hoeve
http://www.skyliner.nl/
Arno Hoeve
Sparcs Leisure Development
Sparcs Leisure Development
Al meer dan 15 jaar is Sparcs Leisure Development uw betrouwbare partner voor een tweede woning in het buitenland. Wij onderscheiden ons door onze rijke ervaring in buitenlandse projectontwikkeling op toplocaties, hoogwaardige bouwkwaliteit en verfrissende architectuur. Wij bieden een compleet concept van grondaankoop tot ontwikkeling, van verkoop tot verhuur en daarna. Over alles is nagedacht om van uw tweede woning een betrouwbare investering te maken, zonder zorgen.
Peter Antonissen
//http://www.sparcs.com/
Peter Antonissen
SPEYK
SPEYK
SPEYK is de ICT dienstverlener en kennispartner uit het midden van het land – Veenendaal.​ Met meer dan 20 jaar ervaring zien al meer dan 500 klanten ons als een betrouwbare dienstverlener voor het bedrijfsleven. ​Meer dan 45 professionals versterken jouw organisatie binnen diverse kennisgebieden en markten. Wij adviseren, bouwen en zorgen voor continuïteit van bestaande en nieuwe infrastructuren, gericht op jouw bedrijfsproces.​
Christian den Hartog
https://www.speyk.nl/
Christian  den Hartog
S-P-S Master Equipment bv
S-P-S Master Equipment bv
Arnold Bosch
http://
Stargroup
Stargroup
Experts in financiële zekerheid, denkend in oplossingen, wij regelen het! Stargroup is voortdurend bezig met de toekomst, de toekomst van jou! Hoe ontwikkelt de financiële wereld zich om jou en ons heen? Hoe kan jij je daar het beste op voorbereiden? En wat verwacht jij als relatie van ons? Daarbij sta jij als relatie altijd in het middelpunt en staat de continuatie van ons bedrijf voorop. Wij vinden het belangrijk dat we vooroplopen op het gebied van kennis en innovatie om onze organisatie fris en modern te houden, met een hoge servicegraad. Vooral om jou van het beste advies te voorzien. Stargroup is er voor het bedrijfsleven, de ondernemer en particulier. Wij adviseren en bemiddelen in verzekeringen, hypotheken en pensioenen.
Danny Hensen
https://www.stargroup.nl/
Danny Hensen
Synofit
Synofit
René den Admirant
http://www.synofit.nl
TA Instruments
TA Instruments
TA Instruments – a subsidiary of Waters Corporation (NYSE: WAT) – is the leading manufacturer of analytical instruments for thermal analysis, rheology, and microcalorimetry. The company is headquartered in New Castle, Delaware, USA, and has direct operations in 23 countries. The production of Air Chiller Systems is located in Ede the Netherlands. The ACS-3 is a unique gas flow cooling system. It is equipped with a three-stage cascading compressor design, enabling testing to unprecedented temperatures as low as -100°C.The ACS-3 can help eliminate or reduce liquid nitrogen usage and associated hazards from any laboratory and offers an incredible return on investment estimated between two to three years.
Dirk den Hartog
http://www.tainstruments.com
Tegelgroep Nederland bv
Tegelgroep Nederland bv
Frank van der Weide / Wilfred Versteege
http://tegelgroep.nl/
Tekst & Visie
Tekst & Visie
Tekst & Visie geeft heldere marketingcommunicatie-adviezen en tekstuele input ten behoeve van corporate image en branding waarbij kernwaarden, visie en missie centraal staan. Door de jaren heen zijn de drie C’s van Communicatie, Connectie en Commercie onderdeel geworden van ons DNA. In samenwerking met een team van professionals kan tevens een totaalconcept gerealiseerd worden. Van idee naar concept en van strategie naar uitvoering.
Mirjam van Essen
http://www.tekstenvisie.nl
Mirjam van Essen
Telpoint Benelux bv
Telpoint Benelux bv
Telpoint, de communicatieleverancier! Het adres voor vaste en mobiele telefonie en inbouw van diverse automotive producten binnen de Benelux!
Wilbert Jacobs
http://www.telpoint.nl/
Van den Berg Installateurs bv
Van den Berg Installateurs bv
Peter Wijntjes
http://www.vandenberg-installateurs.nl/
Van Putten van Apeldoorn
Van Putten van Apeldoorn
Notarissen, adviseurs, mediators
Ed Boerkamp
http://www.vpvanotarissen.nl/
Ed Boerkamp
Woodbrook Advies bv
Woodbrook Advies bv
Werkzaamheden: Boardroom advice, commissariaten en overname begeleiding.
Bas Franse
http://
Xantion
Xantion
De ICT-voorziening is ook voor u cruciaal. Het beheer ervan kunt u volledig en eenvoudig aan Xantion uitbesteden en dat voor € 1,95 per dag per werkplek, inclusief servers, netwerken en alle vragen van gebruikers. Geen dure investeringen meer of medewerkers hiervoor inhuren. Het resultaat? Bovengemiddeld betrouwbare ICT systemen tegen lage en voorspelbare kosten. Service? Wij helpen u met veel plezier en dit kost u niets. Hoe dat kan? Simpel. Wij moeten u wel goede systemen leveren want wij verdienen niets op service, zoals vaak het geval is bij andere aanbieders. Kortom, geen irritaties meer en minder onderbrekingen voor u en uw medewerkers. Xantion is eerlijk, gedreven, pragmatisch en toegankelijk. Interesse? Neem dan gerust contact met ons op. ICT-beheer is een vak, óns vak.
Marcel van Boheemen
http://www.xantion.nl/
Marcel van Boheemen
Zon Transitie Support bv
Zon Transitie Support bv
Harry Witvliet
http://