Nieuwsbrief

Vraag de nieuwsbrief aan en blijf op de hoogte van Golfclub Heelsum

Businessclub leden

Op deze pagina presenteren wij alle Businessclub leden van Golfbaan Heelsum. Hier kunt u de organisaties en bedrijven vinden die zich aan Businessclub Golfbaan Heelsum hebben verbonden. Klik op de naam en lees meer over het bedrijf en contactgegevens. 

Is het onderstaande niet juist? Laat het ons weten.
Bel naar 0317-31 31 36 of mail naar sales@gcheelsum.nl.
AKAM Netherlands
AKAM Netherlands
Retail en Hospitality hardware automatisering zijn onze specialiteiten. AKAM ontwikkeld en levert POS hardware oplossingen van het hoogste niveau, waarbij onze jarenlange product- en marktkennis hét verschil maakt. Het is dan ook meer dan logisch dat wij de absolute marktleider zijn in ons vakgebied! AKAM makes it possible!
Flip van de Klift
https://www.akam.nl/
Arbon Agenturen bv
Arbon Agenturen bv
Marcel Meijerink
http://arbonagenturen.nl/index.php
Architecten BNA Koper-Maassen
Architecten BNA Koper-Maassen
Dick Koper
http://kopermaassen.nl/
Axius Advocaten & Mediators
Axius Advocaten & Mediators
Henk Braak
Baan 9
Baan 9
Bart Pons
http://www.baan9.nl/
Big Brother bv
Big Brother bv
Harold van der Velde
http://
Blaissons Projecten
Blaissons Projecten
Marc van Haaren
http://
Broekhuis Ede bv
Broekhuis Ede bv
Het familiebedrijf Broekhuis is sinds 1932 actief in de Nederlandse automobielbranche. Broekhuis is officieel merkdealer van: BMW, Ford, MINI, Opel, Peugeot, Seat, Skoda en Volvo. Verder maken onderdeel uit van de Broekhuis Groep: Broekhuis Lease, Broekhuis Autoschade, Broekhuis Carplus (bedrijfswageninrichting), Broekhuis Motoren en Broekhuis Verzekeringen. Onze dagelijkse drive is enthousiaste klanten. Wij ontmoeten u graag . Broekhuis Ede, officieel merkdealer van Opel, is onderdeel van Broekhuis Groep. Adres: Frankeneng 118, Ede.
Bert Middelman
http://www.broekhuisgroep.nl/
Buro Koorts
Buro Koorts
Voor veel mkb’ers is marketing te complex om in huis te halen. Want voor marketing zijn allerlei specialisten nodig: mensen die goed zijn in social media, tekstschrijven, zoekmachines of strategische positionering. De kosten lopen dan al snel op. Daarom biedt Buro Koorts een ervaren marketingteam voor de kosten van één medewerker. Besteed je marketing vandaag nog aan ons uit.
Herman Koot
https://www.burokoorts.nl/
Herman Koot
CapsNobel
CapsNobel
CapsNobel: uw persoonlijke adviseur Eén aanspreekpunt voor al uw financiële en fiscale zaken. Een persoonlijke adviseur die u met raad en daad terzijde staat in de snel veranderende informatie-economie. Iemand die voortdurend de actuele ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving bijhoudt. Dat is wat u van CapsNobel kunt verwachten. Hoe groot of hoe klein uw bedrijf ook is, wat voor vragen u ook heeft, onze zeventig medewerkers hebben voldoende kennis en ervaring in huis om u adequaat te kunnen adviseren. Vanuit onze vestigingen in Bergen op Zoom, Halsteren, Breda, Goes en Bennekom hebben wij dagelijks contact met het midden- en kleinbedrijf, grote ondernemingen, de medische sector en particulieren. Op die manier zijn wij vertrouwd met veranderingen en ontwikkelingen die zich in diverse branches voordoen. Dit geldt zeker ook voor de medische sector. De door de jaren heen opgebouwde kennis en ervaring maken CapsNobel tot hét aanspreekpunt voor de (Para) medicus en zorgverleners.
Eli Hendriks
http://www.capsnobel.nl/home
Eli Hendriks
CPconsult bv
CPconsult bv
Investment Email: info@cpconsultbv.nl
Cor Prins
http://
CROP registeraccountants
CROP registeraccountants
Jos de Beule
http://
De Enk Groen en Golf
De Enk Groen en Golf
Eric van Velzen
http://www.deenkgroenengolf.nl/
Drost en Zonen bv
Drost en Zonen bv
Frank van Dijk
http://www.drostenzonen.nl/
D&S Benelux bv
D&S Benelux bv
D&S Benelux levert diensten en services op gebied van coating stalengevels en daken alsmede reiniging. Een bedrijfspand is een waardevol bezit: het is een belangrijke investering op de balans én het is het eerste dat veel klanten van u zien. Kortom; het is uw visitekaartje. Is de uitstraling niet zo sprekend meer of voldoet het niet meer aan de eisen die u eraan stelt, dan kan renovatie door middel van coating van uw bedrijfspand een slimme en voordelige oplossing zijn.
Nico Terlage
http://www.dsbenelux.nl
Nico Terlage
Flynth Adviseurs & Accountants
Flynth Adviseurs & Accountants
R.A. Vonk
http://
Geilenkirchen bv
Geilenkirchen bv
De levering van diensten op het gebied van defensie consultancy.
Huub Geilenkirchen
Huub Geilenkirchen
Glaspunt bv
Glaspunt bv
Ramon Ciurans
http://
Grovema bv
Grovema bv
Theo Smit
http://www.grovema.com
Harmonische Architectuur
Harmonische Architectuur
Remko van de Weerd
http://
Hodima Holding bv
Hodima Holding bv
Dick ten Hove
http://
IDS Bakker
IGMA bv
IGMA bv
Gerard van de Meent
http://
ING Private Banking
Innoser Nederland B.V.
Innoser Nederland B.V.
Jan Bartels
http://
IP Campus Holding bv
IP Campus Holding bv
Lia van Ettekoven
http://
Kooltrans
Kooltrans
Felix Koolhaas
http://www.groupage-transport.com/
Lammers Consultancy
Lammers Consultancy
Job Lammers
http://
Mijnhart Uitvaartverzorging bv
Mijnhart Uitvaartverzorging bv
Familiebedrijf Mijnhart Uitvaartverzorging verzorgt al ruim 105 jaar uitvaarten in de Gemeenten Renkum, Wageningen, Arnhem en Overbetuwe. Ons team helpt u met het organiseren van de uitvaart. Zij zijn er om u te ondersteunen bij het vormgeven van een stijlvol en persoonlijk afscheid. Op onze website kunt u meer lezen over onze rouwcentra, diensten, producten en mogelijkheden. Mijnhart Uitvaartverzorging(026) 333 30 29
Dick Mijnhart
http://www.mijnhartuitvaartverzorging.nl
Mujibor bv
Mujibor bv
Mujibor de Graaf
http://
Multimax bv
Multimax bv
Multimax bv is een jonge uitzendorganisatie maar wel met veel ervaring. Wij zijn gespecialiseerd in het uitzenden van medewerkers, afkomstig uit het oosten van Europa. Onze mensen hebben de juiste arbeidsethos. Mede daardoor voorzien wij met veel enthousiasme en succes, vele verschillende soorten bedrijven van de juiste flexibele medewerkers. Ons team kan 24/7 schakelen zodat uw organisatie altijd door kan draaien.
Arjan Kreuter
http://multimaxbv.nl
Peak & Valley bv
Peak & Valley bv
Adri Janssen
http://www.peakandvalley.nl/
Pefin
Pefin
Piet de Jong
http://
QING
QING
QING Groep is een ingenieursbureau voor mechatronica en duurzaamheid. Met onze consultants, adviseurs, engineers en projectmanagers werken wij aan uiteenlopende projecten in verschillende markten en voor diverse opdrachtgevers. Binnen QING staan onze medewerkers centraal. Wij willen dat zij plezier hebben in wat ze doen en samen bereiken. Dat plezier vind ik ook terug in golf; voor mij het mooiste spel dat er is, met afstand. Mocht u meer over QING willen weten of over onze diensten, spreek mij aan of kijk op onze site www.qing.nl. Tot ziens!
Arno Albers
http://www.qing.nl
Arno Albers
Quality Support
Quality Support
Quality Support is specialist in het meten en verbeteren van klantcontact. Dit doen we op alle kanalen (telefoon, e-mail, social media, chat en face-to-face). Wij bestaan inmiddels 27 jaar. De kracht zit in de combinatie van meten en verbeteren en opnieuw meten enz. We zijn werkzaam in alle branches. Wat betreft verbeteren werken we in onze trajecten graag met business games, een hele effectieve en interactieve wijze van leren. Onze mensen werken met passie voor klantcontact!
Ron Gubbels
http://www.quality-support.nl
Ron Gubbels
Rabobank Private Banking
Rabobank Private Banking
Rabobank Vallei en Rijn is een coöperatieve bank en staat al ruim 100 jaar midden in de FoodValley-regio. We verbinden ons op verschillende manieren met onze omgeving, want samen bereiken we meer. Dit doen we onder andere door het sponsoren van activiteiten waarbij mensen samenwerken en elkaar ontmoeten. Zo ook bij Golfclub Heelsum, waar we trotse hoofdsponsor zijn. Daarnaast zijn we actief in de Businessclub van GC Heelsum. Ook in het maken van financiële keuzes laten we u niet zomaar alleen staan. Bij Rabobank Private Banking bent u aan het juiste adres voor vakkundig advies op maat. Onze specialisten staan graag dichtbij en luisteren naar uw vermogensverhaal waarvan u de auteur bent. Zo helpen we u op weg in het behalen van uw persoonlijke doelen!
Rob den Hollander
Roseboom Ede
Roseboom Ede
Jan Koole
http://www.roseboomede.nl/
Simac
Simac
Bert Hardeman
https://www.simac.com/nl
Skyliner Automatisering bv
Skyliner Automatisering bv
ICT is mensenwerk Skyliner laat ICT werken voor mensen. U hoeft zich dan niet langer druk te maken om uw internetverbinding, telefonie of automatisering, dat doen wij voor u. Want hoe complex ICT ook lijkt, automatisering is er om zaken makkelijker, efficiënter en prettiger te maken. Goede ICT geeft u meer tijd om dat te doen waar u goed in bent (of wat u leuk vindt, golfen bijvoorbeeld). Wij beantwoorden elk ICT-vraagstuk met een eenvoudige en effectieve oplossing. Een oplossing die werkt, voor u!
Arno Hoeve
http://www.skyliner.nl/
Arno Hoeve
S-P-S Master Equipment bv
S-P-S Master Equipment bv
Arnold Bosch
http://
Synofit
Synofit
René den Admirant
http://www.synofit.nl
TA Instruments
TA Instruments
TA Instruments – a subsidiary of Waters Corporation (NYSE: WAT) – is the leading manufacturer of analytical instruments for thermal analysis, rheology, and microcalorimetry. The company is headquartered in New Castle, Delaware, USA, and has direct operations in 23 countries. The production of Air Chiller Systems is located in Ede the Netherlands. The ACS-3 is a unique gas flow cooling system. It is equipped with a three-stage cascading compressor design, enabling testing to unprecedented temperatures as low as -100°C.The ACS-3 can help eliminate or reduce liquid nitrogen usage and associated hazards from any laboratory and offers an incredible return on investment estimated between two to three years.
Dirk den Hartog
http://www.tainstruments.com
Tegelgroep Nederland bv
Tegelgroep Nederland bv
Frank van der Weide / Wilfred Versteege
http://tegelgroep.nl/
Tiel Engineering B.V.
Tiel Engineering B.V.
Wim van Stuijvenberg
http://
Van den Berg Installateurs bv
Van den Berg Installateurs bv
Peter Wijntjes
http://www.vandenberg-installateurs.nl/
Van Putten van Apeldoorn
Van Putten van Apeldoorn
Notarissen, adviseurs, mediators
Ed Boerkamp
http://www.vpvanotarissen.nl/
Ed Boerkamp
Wassink Autolease
Wassink Autolease
Johan van Heusden
https://www.wassinkautogroep.nl/wassink-autolease/
Xantion
Xantion
De ICT-voorziening is ook voor u cruciaal. Het beheer ervan kunt u volledig en eenvoudig aan Xantion uitbesteden en dat voor € 1,95 per dag per werkplek, inclusief servers, netwerken en alle vragen van gebruikers. Geen dure investeringen meer of medewerkers hiervoor inhuren. Het resultaat? Bovengemiddeld betrouwbare ICT systemen tegen lage en voorspelbare kosten. Service? Wij helpen u met veel plezier en dit kost u niets. Hoe dat kan? Simpel. Wij moeten u wel goede systemen leveren want wij verdienen niets op service, zoals vaak het geval is bij andere aanbieders. Kortom, geen irritaties meer en minder onderbrekingen voor u en uw medewerkers. Xantion is eerlijk, gedreven, pragmatisch en toegankelijk. Interesse? Neem dan gerust contact met ons op. ICT-beheer is een vak, óns vak.
Marcel van Boheemen
http://www.xantion.nl/
Marcel van Boheemen
Zon Transitie Support bv
Zon Transitie Support bv
Harry Witvliet
http://