Nieuwsbrief

Vraag de nieuwsbrief aan en blijf op de hoogte van Golfclub Heelsum

Businessclub

Businessclub Golfbaan Heelsum heeft als doel de contacten tussen ondernemers, die lid zijn
van de vereniging Golfclub Heelsum, te bevorderen.

​Businessclub Golfbaan Heelsum


Hiertoe organiseert de Businessclub de volgende activiteiten:
  • Elke laatste donderdag van de maanden maart tot en met oktober is op onze mooie golfbaan in Heelsum de vaste BC wedstrijdmiddag. Het programma kunt u vinden op de VERNIEUWDE website http://bcgolfbaanheelsum.nl/. BC leden kunnen tijdens BC dagen hun relaties uitnodigen. De wedstrijd wordt gespeeld over 9 holes of 18 holes. In de regel wordt in de maand juni een 9 holes avondwedstrijd gespeeld met diner door de baan.
  • De BC dag begint om 12:15 uur met het aanmelden bij de wedstrijdtafel. Daarna volgt een gezamenlijke lunch. Vervolgens start de 18 of 9 holes wedstrijd (shotgun) met wedstrijdvorm Stableford.  Ook wordt gezorgd voor baancatering in de vorm van een hapje en een drankje. Na afloop van de golfmiddag wordt in de avond een mooi 3-gangen diner geserveerd . Tijdens het diner worden ook de dagprijzen uitgereikt.
  • Elk BC-lid heeft de mogelijkheid om op de BC dagen één of meer introducés uit te nodigen. De kosten voor een introducé bedragen € 70,00  (lunch, baancatering, borrel met hapje, diner en drank tijdens het diner, drankje na het diner). Daarnaast dient voor de introducé(s) de greenfee te worden afgerekend bij de receptie. Indien een introducé lid is van onze golfclub, dan hoeft vanzelfsprekend geen greenfee betaald te worden.  Uiteraard wordt u bij de indeling van de flights ingedeeld bij uw introducé(s).
  • Wij bieden de BC-leden de mogelijkheid om, één of twee keer per jaar, relaties die niet kunnen golfen, uit te nodigen om deel te nemen aan een golfclinic. Deze clinic voor niet-golfende relaties is kosteloos. De kosten van de horeca (lunch, borrel met bittergarnituur, 3-gangen diner met drank en drank na afloop van het diner) bedragen € 70,00 per introducé.
  • Naast de golfactiviteiten organiseert de businessclub jaarlijks één of twee themabijeenkomsten, in combinatie met een golfwedstrijdmiddag. Hiervoor worden interessante sprekers uitgenodigd die onderwerpen bespreken die dicht bij de ondernemers staan.

ProAm

In 2011 is voor het eerst de "ProAm Businessclub Golfchallenge" georganiseerd. De tweede editie van de ProAm in september 2013 was wederom een groot succes en in 2015 is de derde ProAm Businessclub Golfchallenge georganiseerd, nu met promodorp. Ook dit evenement was een groot succes. Evenals bij vorige edities hadden ook deze keer de beste Nederlandse professionals zich verbonden aan onze ProAm. De commentaren over onze baan van sommige professionals waren hartverwarmend: misschien wel de mooiste baan van Nederland. Kijk op Facebook pagina Businessclub Golfbaan Heelsum voor foto’s en filmpjes van professionals over dit event!