Vrijwilligerswedstrijd 17 oktober 2020

Een wedstrijd georganiseerd door het bestuur om alle vrijwilligers te bedanken voor hun tomeloze inzet in het afgelopen jaar. De opkomst was goed en gezellig met in totaal 67 deelnemers.

De wedstrijdleiding was in handen van Ruud Santing, Dini Venema, en Carin Kneepkens.

Van wege de corona maatregelen en om iedereen de gelegenheid te geven om te kunnen spelen was de wedstrijd opgesplitst in een 9  en 18 holes wedstrijd. De 18 holes was ook nog eens verdeeld in een ochtend en een middag wedstrijd zodat de vrijwilligers zelf konden kiezen wanneer ze wilde spelen.
In de ochtend werd er op één lus gestart (Airborne) voor de 18 holes wedstrijd en meteen daarna startte de 9 holes wedstrijd. De middag wedstrijd werd gestart op 2 lussen Airborne en Sandr.

Na 9 holes stond er een heerlijk stukje appelgebak met koffie, thee of chocomel klaar en hup weer verder naar de volgende 9 holes. Aan het einde van de wedstrijd stond een maaltijd-to-go klaar, die overigens erg lekker was inclusief toetje.

Door de corona maatregelen was er uiteraard geen prijsuitreiking en fotomoment. Maar er waren wel winnaars en die zijn:
  • 1- Peter Smit, Jan Quanjer, Henk Bol en Iris Baars met 49 punten.
  • 2- Jacqueline van den Engel-Vletter, Anje van den Wollenberg en Sietse Brouwer met 49 punten.
  • 3- Anne Marijke Rutten, Robbert Coomans, Diana Maissan en Peter Herben met 48 punten.
Iedereen hield zich keurig aan de corona regels en is meteen na de wedstrijd naar huis gegaan met een heerlijke maaltijd-to-go van Jaimy inclusief toetje.
Sportieve groet
Carin Stoltink e.v. Kneepkens