Gehele complex gesloten t/m 28 april 2020.
Vanwege de afgekondigde of met klem geadviseerde maatregelen om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan is besloten het volledige complex te sluiten tot en met 28 april.

Nieuwjaarswedstrijd 2020.

Ook dit jaar weer een Texas Scramble Nieuwjaarswedstrijd, deze keer weliswaar op Airborne en Helsum.
76 deelnemers deden dit jaar mee en zij hadden er zin in.
De winnaars, en dat waren er maar liefst 8, mogen aan het eind van het jaar ook deelnemen aan de Masters.
Op Airborne waren er 2 teams met 27 punten, maar door de lagere handicap ging de eerste prijs naar het team met, Evaly van Dijk, Aernout Baarsma, Peter Bodewes en Stefan Rebergen.
Op Helsum was het nog spannender, daar waren maar liefst 3 teams met 28 punten, met als uiteindelijke winnaars, Liesbeth Tombroek, Herma Schopman, Sander van Iterson en Henk Bol.
Allemaal van harte gefeliciteerd en succes met de Masters.
Nieuwjaarswedstrijd 2020.