Nieuwsbrief

Vraag de nieuwsbrief aan en blijf op de hoogte van Golfclub Heelsum
Terug26-04-2021

Wedstrijden handicap 36 t/m 54

Door het gewijzigde handicapsysteem, van ega naar whs, hebben we de naam veranderd van Handicap 37 t/m 54 naar 36 t/m 54.
 
We zijn na een maand oponthoud, door corona, weer begonnen met de 9 holes wedstrijden voor de mensen met bovengenoemde handicaps.
Op 17 april is de eerste wedstrijd georganiseerd met 30 deelnemers. Door de coronamaatregelen konden we geen prijzen uitreiken. Die trofeeën bestaan normaal uit van te voren ingeleverde (nieuwe) ballen.
Deze keer mocht men 'Gratis' meedoen.
 
Toch willen we de eerste 3 noemen:
  1. Emilia Jongerius met 26 stablefordpunten.
  2. Vincent Clevers met 22 punten.
  3. Inge Karsemeijer-Versteeg ook met 22 punten, maar de handicap van Vincent is lager en daardoor staat hij op de 2de plaats. 
De andere uitslagen zijn te vinden in het wedstrijdschema op de site.
 
Als wedstrijdleiding zijn wij blij met zoveel inschrijvingen. Op deze manier leren deelnemers, die vaak nieuw zijn, veel mensen kennen. Onze ervaring leert, dat door het meespelen men enthousiast wordt en er onderling afspraken worden gemaakt.
Dat is één van de redenen waarom we deze wedstrijden organiseren. Want door mee te doen, wordt er tevens 'spelenderwijs' aan de handicap gewerkt.
 
Ook staat de wedstrijd open voor degenen, wiens handicap door het World Handicap System ineens boven de 36 is gekomen. Door veel Q kaarten in te leveren heb je de meeste kans de handicap weer te verbeteren. Bovendien is het leuk dat je op deze manier je ervaringen kunt delen met de andere leden.
 
De volgende wedstrijd is op zaterdag 8 mei. Er kan al ingeschreven worden.
 
Daarna nog op: 5 juni, 3 juli, 7 augustus, 4 september, 2 oktober en 23 oktober.
 
We hopen ook deze keer weer veel mensen te mogen verwelkomen.
Najla, Dicky, Paul en Marian.
Wedstrijden handicap 36 t/m 54