Nieuwsbrief

Vraag de nieuwsbrief aan en blijf op de hoogte van Golfclub Heelsum
Terug28-02-2021

​WeCo wedstrijden nieuws en nieuwe leden

In verband met de corona-maatregelen en de geringe kans op spoedige verruimingen heeft de WeCo in samenspraak met de baanmanager besloten om de Bikkel-inlopen en alle verdere wedstrijden tot 27 maart te laten vervallen.

De Heelsum Masters 2020 wordt samengevoegd met de Heelsum Masters 2021. Iedereen dit zich heeft geplaatst voor de Heelsum Masters 2020 is automatisch ook geplaatst voor de Heelsum Masters 2020-2021 op 24 oktober 2021. De President ‘s Putter wordt verplaatst van 14 maart naar 27 maart 2021. Tenslotte vervalt de maandbekerwedstrijd van 20 maart. Deze maandbekerwedstrijd wordt gespeeld op een nader te bepalen datum, waarschijnlijk in april.
 
Dit jaar verwelkomen we veel nieuwe leden en daar zijn we natuurlijk ontzettend blij mee. De nieuwe leden commissie zal een speciale wedstrijd voor deze nieuwe leden organiseren om ze bekend te maken met de baan en alles wat daaromheen speelt. Nieuwe leden worden nog persoonlijk uitgenodigd om voor deze wedstrijd in te schrijven.

Aangezien er relatief veel lage handicappers zijn bij de nieuwe leden, wil de WeCo ook een kennismakingswedstrijd organiseren voor nieuwe leden met een handicap lager dan 36. In deze wedstrijd worden deze nieuwe leden dan gekoppeld aan bestaande leden. Zodoende kunnen deze nieuwe leden kennis maken met qualifying wedstrijden georganiseerd door de WeCo. De precieze vorm van deze wedstrijd wordt nog nader bezien en hangt af van het aantal aanmeldingen en de mogelijkheid om een twee- of vierbal-wedstrijd te mogen organiseren. Deze wedstrijd stond gepland voor 20 maart word door de corona maatregelen verplaatst naar 24 april, inschrijven kan al via de website. We hopen op veel (nieuwe) deelnemers. Nieuwe leden worden nog persoonlijk uitgenodigd om voor deze wedstrijd in te schrijven.
 
Kortom, de WeCo is er klaar voor, maar toch wel afhankelijk van de mogelijkheden die geboden worden. Houdt in ieder geval de website en de nieuwsbrieven in de gaten, want daar vind u steeds het laatste nieuws.
 
Op de website kunt u onder 'NIEUWS' in het linker blok het 'Archief Nieuwsbrieven' vinden.
 
​WeCo wedstrijden nieuws en nieuwe leden