Nieuwsbrief

Vraag de nieuwsbrief aan en blijf op de hoogte van Golfclub Heelsum
Terug13-03-2021

WECO….................. IT GIET OAN

Nieuws vanuit de Weco

Nu we vanaf 16 maart weer met 4-ballen de baan in mogen, kunnen we wat de Weco betreft voorzichtig starten met onderlinge wedstrijden met 3-ballen. Daarom is besloten om de Presidents Putter als eerste te organiseren op 27 maart a.s. Hieronder volgt enige informatie over de wijze waarop we de wedstrijd gaan inrichten.
  • U krijgt na indeling uw starttijd door via de mail, zoals gebruikelijk.
  • Er is op de wedstrijddag geen wedstrijdtafel, geen inschrijfgeld en er zal geen prijsuitreiking plaatsvinden.
  • Men dient de scorekaart te halen in de receptie en te starten op de aangegeven tijd.
  • Er wordt gestart op 2 lussen, Airborne en Sandr. Op iedere lus wordt de baanpar bepaald door de Vossen. Deze baanpar hangt na afloop aan het raam van de normale toegangsdeur.
  • Denk s.v.p. aan de 1.5 meter regel en houdt daarom voldoende afstand bij het bestellen van drankjes en het nuttigen ervan. Het terras is groot genoeg.
  • Hoewel de wedstrijd non-Q is verzoeken we alle deelnemers om hun scores zelf in te vullen in de eGolf-4U-app (niet golf.nl) en de kaart in de daarvoor bestemde doos te deponeren. S.v.p. geen nullen of streepjes invullen, want dat kan niet meer in het nieuwe Wereld Handicap Systeem (WHS). Komt u er niet uit, vul dan een 11 in, dan corrigeert het systeem dat automatisch naar het hoogste aantal slagen waarop u geen stablefordpunten meer haalt, met inachtneming van uw handicap.
  • Achteraf een Q-kaart invullen is mogelijk, maar wacht dan tot begin van de avond. Deze wedstrijd moet eerst gesloten zijn in eGolf-4U.
De WeCo wil graag de wedstrijdkalender volgen en dat kan alleen als de wedstrijden veilig zijn. In de baan zit dat wel goed, maar voor en na de wedstrijd neigen veel spelers toch tot iets te gezellig bijpraten. Help ons om de wedstrijden veilig te laten verlopen en houd dus de noodzakelijke afstand tot elkaar. De eerder geplande Gouden Paaseiwedstrijd en Touwtjeswedstrijd komen te vervallen.

De Maandbeker start vooralsnog op 10 april a.s.

We wensen alle deelnemers veel plezier tijdens deze eerste wedstrijd sinds lange tijd!
De Wedstrijdcommissie.
 
WECO….................. IT GIET OAN