Nieuwsbrief

Vraag de nieuwsbrief aan en blijf op de hoogte van Golfclub Heelsum
Terug17-11-2020

We kunnen weer in flights van 4 golfen

Beste leden,
 
U zult allemaal de persconferentie zojuist hebben gezien. Het goede nieuws is, dat de maatregelen effect hebben gehad en we weer met maximaal 4 spelers in een flight de baan in kunnen. Gelukkig heeft dit een positieve invloed op de capaciteit van de baan. Om direct weer de volledige capaciteit van de baan te kunnen benutten, is er wederom voor gekozen om alle reeds geboekte starttijden in de aankomende week te laten vervallen.
 
Alle door leden gereserveerde starttijden, ook de starttijden met introducee, vervallen vanaf donderdag 19 november tot en met dinsdag 24 november en worden woensdag 18 november uit het systeem gehaald. Op woensdag 18 november wordt vóór 12:00 uur via de website gecommuniceerd vanaf hoe laat u die middag weer starttijden kunt reserveren. U kunt dan dus weer starttijden boeken voor de periode van donderdag 19 november tot en met dinsdag 24 november. We gaan dan dus weer terug naar de “normale situatie” van voor de extra maatregelen.
 
Morgen, woensdag 18 november, zijn er nog steeds maar flights van maximaal 2 personen in de baan toegestaan. De versoepeling gaat woensdagavond pas in.
 
Om alles goed te laten verlopen en er voor te zorgen, dat er voldoende starttijden beschikbaar zijn voor leden van Golfbaan Heelsum, blijven de onderstaande maatregelen van kracht:
  • Gasten toegestaan na 12:00 uur;
  • Introducees van leden zijn de gehele dag toegestaan;
  • Er worden nog geen wedstrijden gespeeld. Wekelijks zal worden beoordeeld of de wedstrijden weer kunnen worden ingepland;
  • Het verzoek aan leden blijft om maximaal 3 maal per week te boeken.
We begrijpen, dat het laten vervallen van alle reeds geboekte starttijden een hele ingrijpende en vervelende maatregel is. Wel is het deze keer zo, dat de capaciteit van de baan toeneemt en er dus meer plek beschikbaar komt. Ik ga er dan ook vanuit, dat iedereen eenvoudig weer een aantal tijden zal kunnen inplannen.
Groot voordeel is, dat we vanaf a.s. donderdag al direct weer alle speelmogelijkheden gaan benutten.
 
De maatregelen zullen worden geëvalueerd en bijgestuurd indien nodig. De maatregelen zijn tot nader order van kracht.
Namens het bestuur van Golfclub Heelsum

Gerd-Jan Toonen
Baanmanager
We kunnen weer in flights van 4 golfen