Nieuwsbrief

Vraag de nieuwsbrief aan en blijf op de hoogte van Golfclub Heelsum
Terug31-07-2020

Verder naar een mooie baan !

Het marshalteam wil graag een bijdrage leveren aan een prachtige baan in 2020. Daarom hebben we er voor gekozen om met thema’s te gaan werken. Regelmatig kiezen we een nieuw thema. Op die wijze proberen we de aandacht van de leden te richten op zaken, die van belang zin voor een mooie baan, maar in de vuur van het spel nog wel eens vergeten worden.
 
Dit jaar 2020 zijn al diverse thema’s gepasseerd: bunkers en waste, plaggen en divots en labels en reserveringen.
 
Voor de komende maanden willen we de aandacht vestigen op het thema 'pitchmarks'. De greens zien er weer prima uit, maar door het natte weer van de afgelopen weken ontstaan er weer veel pitchmarks en die worden lang niet altijd gerepareerd. En dan ligt het ontstaan van dollarspot op de loer. Een aantal weken geleden heeft onze hoofdgreenkeeper nog eens uitgelegd hoe dat werkt, zie het nieuwsbericht van 29 juni jl. op de website.
Voor de marshals is dat voldoende reden om de komende tijd extra toe te zien op reparatie van pitchmarks. Wees dus niet verrast als u in de baan gevraagd wordt om uw pitchfork te tonen. Elke golfer behoort die paraat te hebben.
 
Het is belangrijk dat we dit met z'n allen doen en de marshals willen daarbij graag helpen. Voel u dus vooral 'aangesproken' uit algemeen belang maar niet 'beschuldigd' als veroorzaker.
 
Het marshalteam
Verder naar een mooie baan !